| AndreiAnd1 a întrebat:


Nu am timp sa merg la sala si as vrea sa imi iau un set de gantere si o haltera
Imi puteti spune daca o sa aiba efect si daca o sa reusesc sa cresc in masa musculara daca improvizez si daca fac acasa acasa exercitii si daca o sa imi cumpar acest set de gantere si haltara?

Răspuns Câştigător
| Gabriel2424 a răspuns:

Cum sa nu, daca chiar te ti de antrenamente ai ai mese bogate in peste, piept de pui, nuci, banane, iaurturi, branza, mazare, linte, avocado, carna vita etc.

9 răspunsuri:
| AndreiAnd1 explică (pentru Gabriel2424):

Acest set https://www.emag.ro/set-gantere-50-kg-housefit-dbs-0556/pd/DFC9RKBBM/ ar putea contine si haltara asa cum este in poza sau contine doar ganterele fara haltara?
si in caz de nu contine haltara asa cum arata pe site pot sa fac retur direct?

| Cosmin86 a răspuns:

Ok, gantere si haltere, dar UNDE sunt: presa militara, presa pentru picioare, suportul pentru genuflexiuni cu haltera (haltera adevarata, de 2.2 metri care are 20kg fara niciun disc), banca reglabila pentru impins, bara de tractiuni, paralele, etc.

Tu ai 10% din echipament si vrei masa musculara happy

| Gabriel2424 a răspuns (pentru AndreiAnd1):

Da, contine 2 gantere si bara cu greutati.

| cristiww a răspuns:

Da, o sa aiba efect un timp. La acel moment va trebui sa mai cumperi discuri/aparatura. Nu vei avea o dezvoltare completa ca la sala pentru ca o serie de exercitii nu le vei putea efectua(genuflexiuni, tractiuni, impins inclinat) si nici nu vei putea modifica unghiurile/pozitiile prea mult. Dar se poate. Trebuie sa fii inventiv si sa te documentezi.

| cristiww a răspuns (pentru Cosmin86):

Cosmin86, presa militara necesita doar o haltera pe care o poti lua si de jos si faci cu ea umeri. Nu iti trebuie aparat special.

| Cosmin86 a răspuns (pentru cristiww):

Si daca ajungi sa faci umeri cu 70-80 kg, poti sa ridici de jos 80kg s-o asezi in pozitie?

| cristiww a răspuns (pentru Cosmin86):

Din start ai dreptate in ce zici (ce trece de 50-60kg...e mai greu de luat).
Fitness-ul e fitness, dar aia de la haltere cum reusesc la juniori sa ridice 70-80-90kg deasupra capului? niste aschii de 15-16ani? De nevoie ( cu mult antrenament) reusesti sa faci si asta, nu trebuie sa fie miscarea fix ca la haltere, acolo e cu tehnica.
Sa ajunga ei sa faca cu 80kg la umeri si sa aiba suporti "fara numar", numai sa ajunga sa faca happy Ma uitam la Angelfitness, facea umeri cu vreo 50kg....la nivelul lui...

| Cosmin86 a răspuns (pentru cristiww):

Incearca sa smucesti haltera acasa, spargi totul in jurul tau laughing)

p.s.: ce "nivel" are Angelfitness? come on...

| cristiww a răspuns (pentru Cosmin86):

Asa e.
Angelfitness ma refeream ca are ceva ani de sala, a crescut cat de cat, arata bine dar numai in poza de la thumbnail, ca in clip e destul de gras, are brate mari, dar relaxat cand vorbeste in clipuri sunt "flescaite" ca niste franzele.