E destul de slaba alimentatia...
1. lapte inainte de antrenament? serios? scoate prostia asta.
Pentru energie e buna combinatia miere cu ceva ( gen nuca, fulgi de ovaz, etc. ), deci poti manca ceva de genul inainte de antrenament
2. fulgi de porumb = mancare procesata, ramai la fulgi de ovaz
3. nu mananci fructe deloc... minim 2 tipuri diferite de fructe ( in perioada asta recomand banane si kiwi, dar e ok sa mananci ce-ti place tie ). O portie ai putea s-o mananci imediat dupa antrenament, ajuta la refacere ( in special bananele )
4. nu ai deloc grasimi sanatoase ( nuci, caju crud, migdale crude, etc. ), sunt necesare
5. sos de usturoi cu smantana inainte de somn? sper ca trec cel putin 2 ore inainte de combinatia asta si somn
Cred ca ai pus si muschi si grasime.
Ce mananci mai exact intr-o zi? ieri spre exemplu
Dimineata un bol de cereale cu lapte ..ca 100 g de cereale. fulgi de porumb cu miere, la scoala de la colegi mai mananc cate un pufulete, o napolitana, in unele zile imi cumpar si eu si mai mananc cate un corn cu ciocolata sau un covrig... dupa ce am iesit de la scoala cam 60-70g branza sarata cu 2 felii de paine integrala, inainte sa merg la sala 100g ovaz cu lapte pentru energie, dupa sala o omleta din 2 oua, iar branza, jumate de peste, 2 felii de paine integrala si putin sos de usturoi cu smantana si somn
E destul de slaba alimentatia...
1. lapte inainte de antrenament? serios? scoate prostia asta.
Pentru energie e buna combinatia miere cu ceva ( gen nuca, fulgi de ovaz, etc. ), deci poti manca ceva de genul inainte de antrenament
2. fulgi de porumb = mancare procesata, ramai la fulgi de ovaz
3. nu mananci fructe deloc... minim 2 tipuri diferite de fructe ( in perioada asta recomand banane si kiwi, dar e ok sa mananci ce-ti place tie ). O portie ai putea s-o mananci imediat dupa antrenament, ajuta la refacere ( in special bananele )
4. nu ai deloc grasimi sanatoase ( nuci, caju crud, migdale crude, etc. ), sunt necesare
5. sos de usturoi cu smantana inainte de somn? sper ca trec cel putin 2 ore inainte de combinatia asta si somn
Incearca sa mai faci si cardio si sa alergi, pe langa sala, asta o sa iti reduca nivelul de grasime.
Ghidul de fitness 'SkyBreakerBody' se poate descarca gratuit si te v-a ajuta sa ai corpul la care ai visat mereu alaturi de un stil de viata sanatos.
http://www.teamskybreaker.com/
Cipi1212 întreabă: