| Ingognito a întrebat:

Salut, m-am apucat de ceva timp de sala dar nu prea reusesc sa dau din greutate si ma gandeam ce sa mai schimb sau ce sa fac in plus, la sala fac o grupa pe zi o data pe saptamana (nu prea vreau sa cresc doar sa definesc corpul): Luni biceps; Marti piept; Miercuri spate; Joi triceps, umeri; Vineri picioare, banda Luni-Sambata 1h.
In cazul mancarii cam aceleasi alimente consum (nimic fast food) doar ca am redus cam 70% din cat mancam inainte, am facut ceva muschi doar ca in greutate slabesc greu, am 98kg si 185cm si vreau sa ajung la 80-85kg, ce recomandati sa mai schimb sau ce sa mananc

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dietă vegană.

| RobertMoon a răspuns:

Ai un antrenament praf, omule. Luni biceps, joi triceps. Trapez nu, abdomen nu. Începe și tu cu luni piept, marți spate, miercuri umeri-trapez, joi picioare, vineri brațe (biceps-triceps-antebrat). Grupele astea mici (biceps, triceps) nu se fac separat. Ori faci grupa mare + grupa mica gen piept triceps, spate biceps ori faci o zi pe săptămână brațe- antrenament complet. Trebuie sa ai deficit caloric daca vrei sa slăbești și de preferat la sfârșitul antrenamentelor sa faci 15-20 min banda sau bicicletă.

| RobertMoon a răspuns (pentru RobertMoon):

Și abdomenul îl faci in ziua de piept și picioare de preferat

| wildthing a răspuns:

Pentru a da jos stratul adipos ai nevoie de cardio si dieta. Trebuie sa reduci pe cat posibil dulciurile sau fainoasele.

| ROberrt86 a răspuns:

Poti manca absolut tot ce vrei tu cat timp esti in deficit caloric. Calculeaza-ti IMB-ul si afla de câte calorii ai nevoie pentru mentinere, apoi scade 500. Nu slăbești pentru ca in continuare nu esti intr-un deficit. Tehnic, poti adauga si cardio, dar câteva sute de calorii arse pot fi inutile daca ramai cu aceeasi alimentatie.