| marilux a întrebat:

Buna, sunt fata, 17 ani, slaba, am grija la alimentatie.
Am niste intrebari pentru voi. Deci, eu am un fund imens insa e pufos, cu grasime, iar eu as vrea sa il fac mai bombat si sa scap de grasime.
1. Daca fac acasa niste exercitii (indreptari, tot felul de genuflexiuni, fandari, etc etc), folosind niste greutati de prin casa, spre exemplu 2 sticle de 2L pline, o sa mi se faca fundul cum imi doresc?
2. Eu intr-o luna as vrea sa-l am mai bombat si fara grasime, e posibil sa reusesc? Antrenandu-ma in fiecare zi si facand 3 seturi 15 rep de fiecare.
3. Adica...e posibil sa scap de grasime si in acelasi timp sa adaug si musculatura?

6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Prima regula este sa nu iti mai impui un dead line, castigurile corporale, forma si asa mai departe se fac in timp, unii au lucrat ani de zile ca sa arate bine, unii si unele!
Trebuie sa tragi tare!
Parerea mea este ca de acasa e mai greu sa ajungi la rezultate notabile dar nu strica sa incerci!
Cel mai bine lucrezi orice grupa la sala, dar stiu ca acum salile de fitness sunt inchise din cauza virusului.
Asa ca trebuie sa te inarmezi cu ambitie in primul rand si sa incepi sa faci ceva, un program de care sa te tii.

| Alexuţ02 a răspuns:

Https://youtu.be/CaZrul1439s

Ascultă pe doamna, pare că știe ce face laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Intr-o luna de zile nu se poate schimba nimic, indiferent cate ore ai muncii, fiindca grasimea se duce in timp, prin exercitii specifice si grele.
Rezultatele se vad dupa 6-12 luni, daca muncesti intens, zi de zi.

| Apokales a răspuns:

Intr-o luna poti slabi, dar nu sa-l faci bombat. Masa musculara se formeaza in timp:
- 3 luni vezi ceva diferente, nu semnificate, doar le vezi cat sa stii ca functioneaza ceea ce faci
- in primii 3 ani vei dobandi cea mai mare parte a masei tale musculara, daca te antrenezi si mananci asa cum trebuie
- dupa 3 ani vei obtine in jur de 1 kg de masa musculara, desigur ala nu se va pune doar in fund, ci in tot corpul daca-l antrenezi

Asa ca ai nevoie de greutati mai mari si de un program de antrenament serios, nu doua sticle cu apa, pentru un fund bombat. Dar poti sa te rezumi la o alimentatie sanatosa pentru a slabi, la exercitii cu propriul tau corp si la un target rezonabil.
Fetele nu trebuie sa faca mari eforturi pentru a avea un fizic atragator, doar ca ele vor sa cada din cer toate rezultatele si sa nu munceasca pentru ele, d-aia vedem o gramada din ele cu silicoane si toate cacaturile de operatii facute. Tu nu fii ca ele si apucate de treaba, o sa ai un fizic bine conturat. Baga si ceva flotari, o sa ai un piept ferm si nu ignora nici o parte a corpului tau in programul de antrenament.

| Adry05 a răspuns:

Acu nu știu cât de aproape de ce-ți dorești o să fie pentru că contează și frecvența și intensitatea exercitițiilor dar normal că dacă te ții te treabă o să fie mult mai ok. Și da, prin sport și alimentație corectă scapi ușor ușor de grăsime și începi să dezvolți mușhii dar nu chiar într-o lună, durează ceva mai mult, repet, depinde mult și de intensitatea și frecvența exercițiilor

| AnastasiaK a răspuns (pentru Alexuţ02):

Bine zis, "pare"... exercitiile sunt ok, dar executate asa, fără niciun echipament, nu produc niciun rezultat.