| Marius66544 a întrebat:

am 16 ani si astazi a fost prima mea zi de sala. As vrea daca ma poate ajuta cineva cu un program pentru inceput ( repetari, serii, kg). Eu am circa 56kg si 1, 73. Multumesc mult!

3 răspunsuri:
| gabriel123321 a răspuns:

Esti cam slab trebuie sa ai în jur de 73 kg. Ca sa faci sala cum trebuie trebuie sa faci cate 2 ore în FIECARE zi. Dar la cat ești de slab nu cred ca vei rezista dar crede-mă dacă reziști zi de zi 2 săptămâni apoi vei simti ca plutești pe strada

| Syndre a răspuns:

Nu trebuie să stai minim 2 ore în sală cum a zis cineva mai sus, o oră poate fi mai mult decât de ajuns dacă-ți faci treaba bine. Odată ce ai obosit nu o să mai același randament.
În primul rând, schimbă-ți dieta. Mânâncă sănătos. E mai important decât ce faci la sală, oricât ai munci n-ai să vezi rezultate până n-ai o dietă bună(diversificată și fără junk food) - așa ai să mai pui și pe tine, ești cam slab.
Program nu mă pricep să-ți recomand, îți spun doar să nu antrenezi aceeași grupă musculară decât o dată pe săptămână. În rest, vorbește cu un instructor -orice sală ar trebui să aibă- și caută pe net ceva care-ți place ție. Mult succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru gabriel123321):

1. la sala se sta MAXIM 1 ora ( 45 de minute e ideal )
2. De ce in "fiecare" zi? Muschii cresc in zilele de pauza.

Te duci de 3 sau 4 ori pe saptamana.

Sfaturile tale sunt pentru COPII FIRAVI, care trag ca tampitii 2 ore si apoi se uita lung ca n-au muschi.