| Sifixz a întrebat:

Fac sala de 2 luni deja si nu am vazut schibari majore. Merg de 3 ori pe saptamana si urmez acest program:
Luni-piept+triceps
Marti-spate+biceps
Miercuri-picioare+umeri+abdomen
Am 1, 80 65 de kg daca ajuta happy As vrea ca cineva sa imi faca un alt program, dar de data asta de 4 ori pe saptamana(cu tot cu exercitii, serii si repetari + numele exercitiilor). Ceva la care sa se vada rezultate. Si daca se poate as vrea sa iau si proteine. Ce as putea sa iau?

4 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

rolling on the floor Ce rezultate vrei prietene in 2 luni? In 2 luni nici sa executi corect nu ai învătat (fara sa te simti ofensat, sa executi corect se invata in timp). Programul e ok, mai asteapta 6-8 luni si daca tot n-ai schimbari antrenezi de 2 ori pe saptamana fiecare grupa. Esti si slab. Invata sa manânci. Lasa suplimentele, pana ajungi sa ai o reala nevoie de ele e cale lunga happy. Concentreaza-te pe mancare, surplus caloric, du carbo la 350-400+ grame pe zi, proteinele la un 1, 5g per kg, grasimi undeva tot la 1g -1, 5g per kg. 3-4 exercitii cu 4 serii fiecare. Dar ti-am zis pune accent pe executie nu pe greutate.

| Nume2 a răspuns:

A spus DovleacTurbat cam tot ce era de spus... rezultatele nu apar atat de repede. Conteaza foarte mult si ce mananci, asta nu inseamna ca dimineata sa bei un iaurt iar seara sa mananci un mar si aia e, din potriva ( nici sa rupi grasimile ). Roaga-l pe instructorul de acolo sau un nutritionist sa-ti faca o lista echilibrata de alimente pentru ceea ce vrei sa devii si ceea ce esti acum. Fa masa musculara, nu injectii si alte prostii sa iti creasca mana.

| Adi2209 a răspuns:

Programul tau nu e chiar foarte bun. Banuiesc ca esti o persoana natural slaba, asadar trebuie sa mananci mancare de calitate.

Iar cel mai bun program de fitness pentru incepatori trebuie sa fie alcatuit doar din exercitii compuse.

Luni- Tracțiuni la Biceps (cu greutăți dacă e posibil) sau Tracțiuni la Helcometru (dacă nu poți face cu greutatea corpului)
3 serii x 5 repetări (90-120 secunde odihnă între serii)

Împins la Piept
5 serii x 5 repetări (90-120 secunde odihnă între serii)

Îndreptări sau Genoflexiuni
5 serii x 5 repetări

Miercuri: la fel

Vineri: la fel

| Ali_Alin_1985 a răspuns:

Cate Kcalorii consumi zilnic?