| GrepolisKing a întrebat:

Buna TPU
Dati-mi va rog si mie niste tehnici de invatat parkour si de stat in maini pe care sa le pot exersa acasa
Cel mai bun raspuns Funda

6 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Cand practici parkour nu e o joaca, inveti sa iti cunosti limitele corpului.

Ai putea incepe cu ceva simplu, tutoriale de pe youtube. Scheme de baza etc.

Sfatul meu ar fi sa incerci prima data pe saltea, nisip, ceva mai moale. Dupa ce esti pregatit, poti incerca si pe pamant chiar beton.


Nu te lasa, vei ramane cu ceva in viata.

O amintire frumoasa.

Numai bine iti doresc.

| Trynda a răspuns:

Tonifiaza-ti muschii. Fai exercitii fizice. Incalzirea e ce mai importanta, nu vrei sa-ti rupi oase chiar de la inceput. Incepe prin exercitii usoare(sarit de garduri fara maini, cu o mana). Apuca-te de alergat ca sa ai conditie si rezistenta fizica. Mananca sanatos, nu fuma/bea. Parkour faci din imaginatie sau inveti de pe youtube.

| jj95 a răspuns:

Amice fac free run si parkour de 2 ani daca vrei sa inveti: cauta pe youtube ryan doyle parour tutorial si ai sa vezi acolo
bafta

| unul1 a răspuns:

Parerea mea e ca poti incepe cu niste exercitii de stretching pentru ca e important sa fii flexibil si asa iti mai intaresti tendoanele. Incearca tehnici pentru saritura de pe loc, alearga mult prin parc. Ai putea incepe si cu urcatul si saritul din copaci astfel nu dai direct de beton.

| Cristian_Birmanese_1990 a răspuns:

Cauta pe cumsafacem.com ca era un articol despre parkour si un ghid pentru exercitii.

| DanielBalan a răspuns:

Cel mai importnt lucru e sa ai o conditie fizica foarte buna, daca vrei sa exersezi sarituri poti iesi pe strada si sa te antrenezi prin diferite locuri, daca vrei sa inveti miscari periculoase e cel mai bine sa iti cauti un antrenor si sa te antrenezi intr-o sala speciala. Bafta!