| JaneRichardR a întrebat:

Buna TPU, doresc răspunsuri serioase fara glume! Am 23 de ani și nu am făcut sport de mic, de fapt nu prea am făcut la viața mea. Și sunt lipsit de agilitate, nu am rapiditate de loc. Nu am viteza in picioare de abia merg, nu pot sa am viteza atunci când dau cu pumnul sau cu piciorul! Deci intr-un fel sunt o momâie! Ce as putea sa fac și ce exerciții, ce soluții că sa pot deveni mai ager de fire, am și 1 90 înălțime? Dau funda!

6 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Noroc la alergat. Te ajuta cu rezistenta, degeaba ai merge la sala, dacă în 5 minute pici pe jos. Și nu te da bătut, eu într-o luna de la 300m pe care puteam sa ii alerg ( alergare ușoară, nu viteză, fiindcă nu te ajuta) fără sa ma opresc am ajuns la 4 km. Alergam în fiecare zi (6 zile cu una pauza). După ca capeți ceva rezistenta poți sa te apuci sa faci acasă exerciții care nu au nevoie de cine știe ce aparate ( exerciții la care te folosești de propria greutate). Și cel mai important ai nevoie de VOINȚĂ și sa nu renunți. Gândește-te unde vei fi peste 3 luni, sau unde ai fi putut sa fi azi dacă te apuci acum 3 luni de sport. Succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru sweetys):

Vrei sa spui sa se duca la sala, nu sa faca niste amarate de exercitii acasa!

| Cosmin86 a răspuns:

Sala + kickboxing/karate/mma/ce vrei tu.

| sweetys a răspuns (pentru Cosmin86):

La cât de sportiv a zis ca este, cred ca îl ajuta mai mult sa lucreze acasă și după sa meargă la sala. Mai ales ca la băieți este la mijloc mândria? S-ar putea sa ii dispară și ultima picătură de motivație când o sa vadă ca o fata face exerciții cu mai multe kg decât poate el sa facă.

| JaneRichardR explică (pentru sweetys):

Oameni buni nu am zis că am probleme cu ridicatul la asta mai rezist, eu am întrebat ce sa fac că sa pot merge mai repede că nu am viteza in picioare asta am zis! Am zis că vreau soluții pentru rezistenta și rapiditate!

| sweetys a răspuns (pentru JaneRichardR):

Mai exageram si noi?