| Kombatal991 a întrebat:

fac de vreo 8 luni sala, s-a pus bine pe mine avand in vedere ca sunt ectomorf si conditile mele pt sala erau limitate deoarece am acasa o sala old school.Anul trecut aveam 55 kg si 1.74 cm, iar acum am 64 kg si 1.76 fara suplimente,doar o alimentatie bine pusa la punct. Intrebarea mea este daca unele gustari gen un platou cu snitele,chiftele si rosii, sau un sandwich se pune ca masa a zilei. Avand in vedere ca un culturist trebuie sa manance 5-6 mese pe zi. De exemplu,eu astazi am mancat : azi dimineata Un platou cu de toate,am plecat la sala si dupa am mancat o portie mare de macaroane cu branza,la amiaza o portie mare de cartofi prajiti,mai spre seara o supa de taitei + 4, 5 fructe pe parcursul zilei.Nu pot manca 6 mese pe zi, nu e nevoie de atat mancare la varsta mea.

Răspuns Câştigător
| ThePowerlifter a răspuns:

Salut! Sa fiu sincer, daca mananci mult in kcal si la doua mese poti aduna 3000 kcal... si marea majoritate a persoanelor sunt in surplus caloric aici. Dar cu doua mese atat de mari, corpul nu va reusi sa absoarba toti nutrientii, deci mai bine mananci 3 mese pe zi si o gustare cam asa. Asa merge pentru mine, dar eu imi calculez kcal si macronutrientii pentru ca trebuie sa atingi anumite "numere" pentru a creste in masa musculara.

2 răspunsuri:
| Kombatal991 explică:

Am inteles.Multumesc. Cu ce aplicatie iti calculezi? Ca tot caut una pentru proteine, carbo, kcal si ni gasesc

| ThePowerlifter a răspuns (pentru Kombatal991):

S Health, dar incearca sa vezi daca kcal de pe aliment se potrivesc cu cele de pe aplicatie. Am mai auzit de MyFitnessPal, dar eu nu am inteles cum se utilizeaza laughing.

Întrebări similare