anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O rugaminte urgenta tuturor care au reusit sa slabeasca repede. Eu am 1, 55 inaltime si 66 de kg sunt ca un butoias, vreau cateva sfaturi care ma pot ajuta sa slabesc repede. Va rog, peste doua luni am cununia si vreau sa arat bine nici o rochie nu sta frumos pe mine. Ajutor va rog, dau funda kiss

10 răspunsuri:
| Adbbmsh a răspuns:

Nici flamanda nu poti sta 2 luni. Rezultate minune nu se vad intr-un timp atat de scurt, dar o dieta echilibrata cu multe "verdeturi" si alergat mult, respectiv cardio ajuta suficient. Un alt ajutor este apa, care o poti alterna cu cateva doze de vitamine. Sau poti inlocui unele mese cu 2 lingurite de seminte de chia. Multa bafta.

| Nickname1890 a răspuns:

Nu exista slabit repede, slabirea se face in timp, rata cea mai rapida la care poti slabi sanatos si permanent este de 4-5kg/luna. Te pot ajuta cu mai multe detalii. Da-mi un mesaj privat. Bafta.

| derEinzelgängerWolf a răspuns:

Eu am slabit 6 kg intr-o luna in care am facut antrenamente intensive de cardio(bicicleta si banda) la sala, alaturi de o alimentatie cat de cat normala, acuma e drept ca am renuntat la carne. Daca vrei rezultate trebuie neaparat sa faci miscare, altfel nu vad cum ar fi posibil.Bafta!

| Nickname1890 a răspuns (pentru derEinzelgängerWolf):

Carnea nu te ingrasa... sa renunti la carne ca sa slabesti, este o prostie big grin Apropo, felicitari pentru rezultat, ai grija la aportul proteic daca spui ca ai renuntat la carne. Daca faci antrenamente intensive, ai nevoie de multe proteine pentru ca muschii sa se refaca. Deci ai grija cum faci sa ti le iei din alte surse in afara de carne.

| KillaNoFilla a răspuns:

Daca chiar ai vointa asa mare de slabit, cel mai rapid mod e sa nu mananci mai nimic(700-1200 calori doar fructe, legume, seminte) si sa faci miscare(chiar si curatenie).O sa dai 10 kg sigur pana atunci.

Nu o lua prea tare in primele zile.

| RAY a răspuns (pentru Nickname1890):

Serios pai carnea aia unde se duce? dispare asa ca prin miracol? TOTUL INGRASA,ce nu ingrasa este apa atat,treaba e simplu corpul isi face o rezerva a lui daca manci mult el pune ca grasime pe burtica sau unde mai trebuie, este important sa stim ca organismul nu vrea sa depuna grasime pe burtica multa,nici un studiu nu a dovedit ca asta ar vrea organismul, de fapt daca manci sanatos vei observa ca numai isi va fi foame pentru ca organismul se adapteaza, ce trebuie evitat sunt dulciurile, patiseria, cofetaria, eu in 3 saptamani am slabit 3 kg doar ca am renuntat la astea din pacate am pus inapoi ca iar am mancat otrava, dietele faca ca metabolismul sa consume mai putin din rezerva lui din pacate te ingrasi de fapt ca apoi vei pune mai mult, totul sta in deficit caloric,dietele sunt o sinucidere de fapt, manca sanatos proteine, carbo, grasimi, sport, esti supraponderala ceea ce nu-i bine, cele mai multe boli le causeaza grasimea de pe abdomen

| RAY a răspuns:

Daca vrei sa slabesti isi recomand sa manci mai sanatos dupa cum am scris trebuie evitata mancarea nesanatoasa, si sa treci un stil de viata sanatos, sport, ai putea merge pe jos macar 15 km pe zi in 2 luni sigur ai da 5-10 kg te asigur de asta, mersul pe jos ajuta cel mai mult pentru minte sa stii, mersul la sala ajuta dar sa fim seriosi plictiseste, vine vara cel mai frumos lucru e mersul pe jos, sport facut de orice animal

| Nickname1890 a răspuns (pentru RAY):

Ca sa ajuga proteina sa fie depusa ca grasime trebuie sa fie mult in exces fata de nevoile organismului. Iar el daca mai face si sport, nu va ajunge prea usor sa aiba exces de proteine.

| RAY a răspuns (pentru Nickname1890):

Daca sunt prea multe proteine urinezi mai des de aici si iluzia ca slabesti mai mult, depinde de cat manca el, personal cred ca proteinele tin de foame de aici si faptul ca slabesti prin deficit caloric, dar in loborator indiferent de dieta nu s-a dovedit ca vreo dieta slabeste mai mult ca alta, deficit caloric 800 de calori dupa 3 saptamani toti au slabit la fel, diferenta e daca ai muschi multi ca aia au nevoie de energie mai multa, de asta recomand culturismul

| Nickname1890 a răspuns (pentru RAY):

E vorba doar de calorii, 100g de carne are mult mai putine calorii decat 100g de cartofi spre exemplu. Nu carnea te slabeste ci deficitul caloric.