anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa cresc in masa musculara si m-am gandit sa consum ceva proteine, si vreau sa intreb, daca am sa consum dor un timp si am sa ma antrenez si peste ceva timp nu o sa mai consum dar tot o sa ma antrenez, forta mea posibil sa scada pentru ca nu consum proteine? sau o sa creasca mai departe muschii /?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu scad,doar de la steroizi patesti alte chestii,cum ar fi aia. Poti continua sa faci sala,si o sa cresti,daca ai alimentatia corespunzatoare,aferenta,pe barosaneala, cum le place culturistilor, daca consumi mai mult decat mananci, o sa slabesti, sau nu o sa pui deloc masa.Inafara de alimentele pentru energie, dupa ce vii de la sala, trebuie sa mai mananci si ceva care sa refaca, si sa continue cresterea muschilor.

3 răspunsuri:
| Brieezer a răspuns:

Consulta un medic nutritionist, el iti poate da cel mai bun raspuns. Eu pot sa-ti spun doar ca dupa ce intrerupi consumul de proteine, pentru a face antrenament in continuare trebuie sa inlocuiesti proteinele sintetice cu cele din mancare ca sa-ti creasca muschii in continuare.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Brieezer):

Nu exista "proteine sintetice", si sumplimentele tot din mancare sunt extrase

| Nickname1890 a răspuns:

Daca nu ii dai corpului suficiente proteine mai ales in perioada in care te antrenezi muschii nu au cum sa creasca, ba chiar poti pierde masa musculara. Ar trebui sa consumi zilnic cam 1.5-2grame de proteina pentru fiecare kilogram corp. Deci daca ai 70kg sa zicem ar trebui sa consumi zilnic undeva la 140grame de proteina.