| Aurelian12345 a întrebat:

Daca 1 saptamana numai merg la sala o sa-mi scada forta si masa musculara?(nu am luat proteine)

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Salut!

Daca faci pauza o saptamana se pot intampla mai multe dar iti spun ce conteaza de fapt. Conteaza tipul tau somatic, timpul de care faci sala si alimentatia. Daca continui sa te alimentezi cu minimul de proteine pe zi nu vei slabi, daca iei mai multe proteine de ex. 2 g pe kg corp, vei depune masa musculara in continuara. Sa sti prietene ca muschii cresc in momentul in care fac repaos. Tocmai in momentul in care lucreaza ei se distrug. Dupa antrenament incep sa creasca din nou. Fiecare muschi din corp care e antrenat la sala si are febra musculara are nevoie unde intre 6-12 zile care sa isi revina. Adevaratii culturisti care nu mai reusesc sa depuna masa musculara sub nici-o forma, stiu ca daca fac sala zilnic slabesc. Sunt unii care trag o data pe luna si inca cresc in masa musculara. Sunt multe de spus si nu mai vreau sa ma lungesc.

La obiect vorbind, nu vei slabi si nu vei pierde forta chiar vei castiga forta pentru ca esti odihnit, indiferent daca ai luat sau nu suplimente.

Uite un articol : http://www.getfit.ro/......ezi-2.html

Probabil ca asta ai crezut si tu ca se intampla intr-o saptamana, dar lucruri de genul acesta se intampla intr-un interval de timp mai mare.

Multa bafta!

3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

O sa iti scada dar nu in mod semnificativ (greutatile folosite inainte de pauza o sa ti se para putin mai grele, in sensul ca in loc de 10 repetari te opresti la 8-9). nesemnificativ. daca luai proteine diferenta nu conta din nou. 1 saptamana pauza e putin

| candora a răspuns:

N-o sa-ti scada masa musculara, dar nu renunta brusc, fa exercitii usoare acasa zi de zi, iar dupa ce revii iar la sala, nu te forta din primawinking

| vladinscain a răspuns:

Nu.funda? :d