| AndreeaMcv a întrebat:

Bunăă TPU. Sunt fată, am 1.53m, 50 kg, 14 ani fără 2 lunii. Cum pot slăbii rapid? Răspuns urgeent, Fundăă, Mulţumesc frumos.

5 răspunsuri:
| paulpaul25 a răspuns:

Cu o alimentatie corespunzatoare, nu mai mananci dupa ora 18:00 si cel mai important, faci sport!
Pe langa asta poti sa te interesezi de L-Carnitine, este un supliment pentru energie si slabit. Dar nu o sa aiba efect daca il iei si stai la tv. Trebuie sa il combini cu alimentatie sanatoasa si sport, efectele sunt rapide. Poti incepe prin a alerga cam 15 minute in fiecare seara.

| TheWalker11 a răspuns:

Incearca sa alergi macar o data la 2 zile cate 15-20 minute si o sa vezi ca in scurt timp o sa si slabesti(poti sa rogi o prietena de-a ta sa alerge impreuna cu tine ca sa nu te plictisesti laughing sau poti asculta muzica) ..si sa ai o alimentatie corespunzatoare, fara carne de porc sau toate prajelile si sa nu mananci tarziu pentru ca nu e bine, asta ingrasa destul de mult zic eu(la faza cu sportul, daca vrei poti sa te bagi la un fotbal cu baietii daca nu sunt tarani)
Bafta! Eu sper sa slabesti atat cat ti-ai propus, nici mai mult nici mai putinwinking!

| alin1317 a răspuns:

Urgent urgent? Ok :-))
Nu mananci aproape nimic(doar un mar-doua toata ziua sau ceva echivalent), alergi 2-3 zile la rand si bagi seara si cateva abdomene si aia esti. Funda?

| sakura021 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la un nutritionist. iti va explica el ce trebuie mancat.

| snoopdoggy a răspuns:

Mergi si inscrie-te la echipa de volei sau baschet! O sa te mai inalti. Cu cat esti mai inalta cu atat mai slaba o sa arati.