| Mildovan a întrebat:

Care a fost mai bun Hagi Dobrin sau Pușcaș?

6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Despre care puscas vorbesti frate, sa nu spui de asta ce e acu la nationala laughing
Tu compari pe alde mucosi astia cu Hagi sau Dobrin? Astia ces acu la nationala, nu-s buni nici apa in bocanci, de unde l-ai scos pe Puscas asta?
Vai de capu nostru, in prezent RO nu are nici un jucator sau echipa sa spui ca joaca fotbal, avem numa de astia prapaditi, talente nu-s, inteligenti is la pamint, cu alte cuvinte astia dealde Psucas asta, is parf.

Uite si tu cu cine compari fotbalisti talentati, cu unu neaica nimeni laughing
Probabil ne uitam la echipe si fotbalisti diferiti, sau vedem in lumi paralele laughing

| ReddY25 a răspuns:

Hagi

| LordCristobal a răspuns:

Daca vorbim de calitati individuale, Dobrin era cel mai tare dintre toti. Aveau un dribling unic si senzational si mai nimeni nu reusea sa il opreasca.Gandeste-te ca a batut de unul singur Portugalia lui Eusebio si calificat Romania la mondialul mexican din '70.Dobrin a fost dorit si de Real Madrid dar Ceausescu nu a fost de acord cu transeferul.
Hagi este considerat cel mare jucator din istoria fotbalului romanesc din caiza performantelor obtinute cu nationala(3 participari la mondial)dar si calitatilor lui individuale.Pe Puscas nu poti sa ii compari cu ceilalti doi, e un jucator care nu face fata intr-un campionat de elita insa are timp sa devina un fotbalist mai bun in viitor.

| LordCristobal a răspuns:

Raspunsul e Dobrin.

| BiblioCat a răspuns:

Dobrin, clar.