| AlexMusiq a întrebat:

Cat timp si ce fel de exercitii ar trebui sa fac cu ganterele pentru membrele superioare? Si cam in cat timp se cunosc progresele?

Răspuns Câştigător
| norbee1994 a răspuns:

Cu doua ganere poti face : biceps,triceps,antebratu,faci cocane... si de tine depinde cate faci pe zi cum cand, si la uni oameni se formeaza mai usor la alti mai greu, depinde trebuie sa ai rabdare nu suntem la fel.Genuflexiuni pe un picior cu gantere (sau pe ambele picioare)
Fandari cu gantere in maini
Flexii alternative cu gantere (din picioare sau stand pe banca)
Flexii Hammer cu gantere
Ramat pe un brat cu gantera,
Ridicari laterale cu gantere
Impins de la ceafa cu gantere
Extensia unui brat deasupra capului cu gantera
Extensia posterioara a bratului cu gantera
Impins de la piept cu gantere pe plan orizontal/inclinat
Fluturari laterale cu gantere.Lucrez fiecare antrenament de doua ori pe saptamana, lucrand din fiecare exeritiu cate 3 serii (+ 1 serie de incalzire) a cate 10-12 repetari, cu pauza de 60 secunde intre serii si 120-180 secunde intre exercitii

1 răspuns:
| berelahalba a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la o sala de forta, dar daca vrei acasa depinde ce fel de greutati ai cate ai cate kg au... ideal ar fi sa faci pauza sa nu lucrezi zi de zi pentru ca suprasoliciti si nu mai lucreaza eu spun ca in doua luni ar trebui sa observi o imbunatatire... asta depinde de multe lucruri incepi cu greutati mai mici si tot cresti in kg.