| Aihao19 a întrebat:

Cata miscare trebuie sa facem pe zi? Si ce fel de miscare se piate face in casa? Abdomenele sunt bune? Dar genoflexiuni? Cate ar trebui sa facem? Asa putin.

10 răspunsuri:
| paul0507 a răspuns:

Iti recomand zilnic sau o data la 2 zile sa faci:
-4 serii a cate 15 sau 20 de:
-abdomene
-flotari
-genoflexiuni

saritul coardei dimineata si seara
eventual jogging 2 km dimineata sau seara

| Adry05 a răspuns:

Gasesti destule exercitii pe Youtube ce se pot face in casa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand sa mergi intr-un parc mai bine si sa faci flotari, tractiun, abdomen prin diferite miscari vezi baietii ce fac calistenice si street workout.
Abdomenele sunt inutile, la fel si genuflexiunile doar acasa, eventual poti face pana ajungi la 50-100 de repetarii pe serii dar dupa nu mai are rost.

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, sa se duca intr-un parc si sa faca flotari, tractiuni si sa-si lucreze abdomenul. Genuflexiunile sunt inutile, la fel si restul exercitiilor care lucreaza catusi de putin picioarele...n-ar fi frumos sa zic cui e specific acest tip de "antrenament" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Nu am inteles ce vrei sa zici. se poate sã-si lucreze picioarele acasa putin, dar ce rezultate poate sa aibã? dacã vrea picioare nu are cum farã salã sau macar un sport, cum ar fi ciclism dar si asa iti trebuie mult timp sa ti le construiesti.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AnastasiaK):

De ce sa nu lucreze picioarele? Esti pe langa complet.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Cosmin86):

Si tu pe langa subtilitati si ironii, dar e ok, macar cel caruia i-a fost adresat raspunsul a prins ironiawinking

| AnastasiaK a răspuns (pentru anonim_4396):

I-ai recomandat numai exercitii care nu lucreaza picioare, ceea ce mi se pare o problema. Genuflexiunile in niciun caz nu sunt inutile cum ai zis tu, si au destule variatii (cum ar fi cele intr-un picior), deci e ok. Bineinteles ca de masa musculara nu se pune problema fara greutati adaugate, dar asta nu se intampla nici la flotari/tractiuni. Oricum, referitor la intrebarea pusa, cam orice exercitiu e util pentru ca nu a specificat ca vrea sa-si dezvolte masa musculara sau rezistenta, ci doar sa faca miscare.

| Cosmin86 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Te inteleg, dar stii ca sunt multi care dau sfaturi de genul PE BUNE? E greu pe site-ul asta sa stii cine face misto si cine nu, la cati inapti sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Inteleg ce spui dar cel putin mi se pare inutil, vrea sã facã miscare sã facã un sport e mult mai castigat, decât abdomene si genuflexiuni acasã. E mult mai distractiv, zic si eu.
Si chestia cu nelucratul picioarelor, am zis ciclism chiar si genuflexiuni intr-un picior nu sunt de ajuns, mai bune sunt fandãrile, dar amândoua exercitiile au un potential mare, la pus masã muscularã si fortã nu are cum acasã sã-si lucreze picioarele(optim) cã de fãcut genuflexiuni si o fetitã poate face.