| Floryn9 a întrebat:

Ce as putea face sa-mi dezvolt musculatura abdomenului? Am niste "patratele" dar nu sunt asa de accentuate...

4 răspunsuri:
| DanielVălean a răspuns:

Multe exercitii care sa contina si interventia muschilor abdomenului. Cele mai cunoscute poarta chiar denumirea de abdomene. Poti face cate 30-40 de trei ori pe zi sau mai multe. Daca zici ca nu sunt accentuate, atunci in jurul lor ai grasime, sa-nteleg?

| RAY a răspuns:

Mai mult cardio sa scapi de grasimea, hai sa isi spun ceva te rog sa memorezi asta, cu toti avem patratele doar ca acele celule de grasime sau umflat la propiu din cauza ca am mancat prea mult organismul nu vrea sa scape de toata grasimea de acolo ca e esentiala ea protejeaza organele vitale singurul lucru care lar determina sunt sprinturile la viteza maxima sau tabata
4 minute de sprinturi 30 secunde /30 de secunde pauza de 4 ori plus o dieta low carb, low fat, medium proteine, dimineata proteine, dupa masa proteine cu carbohidtrati, seara carbohidtrati

| Floryn9 explică (pentru DanielVălean):

Nu am grasime. Dar daca vreau sa mi se vada patratelele trebuie sa ma incordez putin...si as vrea sa mi se vada fara sa ma incordez de fiecare data.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Floryn9):

Daca nu aveai grasime, se vedeau PERFECT patratelele, INDIFERENT daca ai facut sau nu sport in viata ta.

Invata si tu putina anatomie.

p.s. : cand faci patratelele vizibile, PIERZI din musculatura (perioada de definire) si cand pui musculatura (perioada de masa musculara) pierzi vizibilitatea patratelelor.