| xNw a întrebat:


Ajutati-ma va rog cu ceva... Am nevoie de un program sa zic asa, vreau sa imi dezvolt musculatura, toata, si am nevoie sa ma ajutati sa gasesc exercitiile necesare ca sa o fac.
Am 15ani, 53kg, 1.69m. Daca ati putea sa imi faceti voi un program zilnic, ce exercitii sa fac, si toate cele, am si un halter de 2x hand, de aproximativ 17-18kg, pana acum faceam cu el, neconditionat, 50de ridicari de vreo 5-6ori.
Inca ceva. am o coasta, in partea stanga, care din cauza ca nu mananc foarte mult cred, a iesit in afara, si daca puteti sa imi ziceti ce sa fac sa se formeze la loc, dar eu unul nu cred ca se poate pentru ca este de ceva timp asa, si mi s-au format muschii abdomenului, sub ea...
Va rog frumos sa imi spune-ti, fara raspunsuri arogante, ridicole va rog.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu faci prostii, daca coasta aceea este deja iesita! Asta nu-i de la mancare ci de la ridicare (fara un antrenament prealabil), cu mainile, de greutati mai mari decat corpul tau suporta la un moment dat si treaba-i ireversibila. De ce nu o iei incet si cu cap, cu exercitiile astea? Ce atat program? Poti fac programul cum vrei tu, cine te chinuieste asa? Tu esti propriul tau stapan. Asculta de la toti, insa tu lucreaza cu cap! Vrei sa arati nasol? Banuiesc ca arati bine, ai masurile potrivite, de restul te mai poti ocupa si pe parcurs, incetul cu incetul ca nu esti la concurs! D-zeu a creat lumea in 6 zile si totusi a 7 - a s-a odihnit si era Marele D-zeu! Tu de ce vrei rezultate batand din palme? Aici ai nevoie de cineva care sa te ajute, un antrenor de sala, cu multa judecata sau tu poti face singur, incetul cu incetul! Mult noroc!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Caro34):

"Poti fac programul cum vrei tu", asta e cauza pentru care 90 % din oameni esueaza lamentabil.

"D-zeu a creat lumea in 6 zile si totusi a 7 - a s-a odihnit si era Marele D-zeu", asta e argumentul tau? povesti de copii mici?

| xNw explică (pentru Caro34):

Mersii mult.
Mi-am propus ca in fiecare seara la ora 20:00, sa fac acest video, dar mai incet, adica nu in 8min, in vreo 15 pentru ca nu am inca antrenamentul ca sa il fac asa de repede; 15flotari perfecte de 2 ori, 20flotari cu mainile mai larg de 2 ori(ca sa fie putin mai usor); ridicari de halter de 2x hand cate 30de 5ori, ridicari de halter de 1x hand de 30ori de 5ori pentru fiecare mana; si 30abdomene de 3ori.
Ce parere ai? Spune-mi te rog la ce sa renunt sau ce sa adaug, mersii!

| Cosmin86 a răspuns (pentru xNw):

Tu chiar il iei in serios pe tampitul ala? Nu vezi CLAR ca n-are nicio experienta?

www.culturism.ro -> pune frate mana si citeste CUM se fac muschii. Daca citesti, o sa vezi ca ei cresc in zilele de pauza, cu exercitii la care poti sa faci putine repetari si multe altele.

Si cu o alimentatie speciala, fara aia poti sa faci tu cele mai tari exercitii din lume. Fara proteine ( carne, branza, oua, petste, et.c, des si in cantitati mari ) e DEGEABA.

NU TE MAI LUA dupa toti copiii mici si paraleli.

5 răspunsuri:
| inferno91 a răspuns:

Program pentru acasa?
Fa-ti un program gen: flotari, abdomene, sarituri cu coarda, alergare.

Iar daca te duci la sala, roaga-l pe antrenor sa-ti faca programul, o sa fie mai bine asa happy

| xNw explică (pentru inferno91):

Nu am sala in apropiere, stau la sat...