| Pacquiao a întrebat:

Ce exercitii pentru picioare pot face acasa? (rezistenta si masa/forta) FUNDA repede happy

Răspuns Câştigător
| AlexSalutir a răspuns:

Muschii picioarelor pentru mine ii cea mai usoara grupa de lucrat, chiar daca faci acasa o multime de genoflexiuni si alte exercitii... nu prea o sa tina smecheria, multe genoflexiuni adica peste 10/15 bucati pe serie...nu prea te ajuta la masa, numai la resistenta si forta,in general daca faci masa, o sa ai si rezistenta si forta, daca baiatu spre exemplu face sala pe curat fara pastile, prafuri si alte chestii atunci, marimea este egala cu forta! din nou ajung la exemplul lui Ion Oncescu care are 45 in biceps, nu degeaba ii asa puternic, deci marime=putere dar marime prea mare=nu prea mare viteza.
Ideea ii ca sa faci genoflexiuni cu greutati in spate sau in general cu greutati dar iti va afecta cresterea...coloana bat-o vina sad ca sa nu iti afecteze coloana, trebuie sa faci picioare la banca speciala pentru acest exercitiu, eu zic sa faci genoflexiuni si gambe prin exercitii fara greutati daca vrei, exercitiu foarte bun=indreptari.

| Pacquiao explică (pentru AlexSalutir):

Si daca fac peste 100 genoflexiuni fara greutate adaugata sau daca fac genoflexiuni cu saritura sau daca fac genoflexiuni intr-un picior, ajuta la ceva? adica la forta ma refer sa am mai multa forta in loviturile cu picioarele happy Ca daca ajuta, voi face din ce in ce mai multe happy

| AlexSalutir a răspuns (pentru Pacquiao):

Normal ca ajuta, ai doua lucruri intre care sa alegi, 1 sa faci nu prea multe geno (ex 40/50/60) si multe serii sau sa faci mai putine serii dar cu multe repetari (90/100...etc) dupa mine, eu as alege a doua varianta, adica sa descarc muschii pana la ultima picatura de forta decat sa fac multe serii cu putine bucati, asa ai putea sa faci ore intregi si nu ti-ar placea deloc asa.

| Pacquiao explică (pentru AlexSalutir):

Mersi! happy

6 răspunsuri:
| crytical a răspuns:

Uite aici:
http://scoobysworkshop.com/leg-exercises/
Ia si rasfoieste site-u, iti arata cum sa faci exercitiile acasa, si ce planuri poti sa faci.

| hamsterita29 a răspuns:

Cauta pe you tube, gasesti multe variante si intelegi ce trebuie sa faci

| Bianca_Bia_2000 a răspuns:

Sa genoflexsiuni&Mountain-Climbers.