| AlinPeFelie a întrebat:

Ce realizez daca fac flotari in fiecare seara? sau. odata la doua zile? si abdomene, si genoflexiuni? adica,exercitii acasa, cu propria greutate. Doar ma mentin in forma? sau definesc ceva.?

Răspuns Câştigător
| Wulf a răspuns:

Te definești și capeți ceva masă musculară.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Wulf):

Ce naiba sa defineasca, definirea se face din alimentatie, nu din exercitii si doar dupa cativa ANI de masa musculara ( dar cu antrenamente adevarate, nu flotari si abdomene ce face el, cu alea nici macar nu se mentine in forma )

| Wulf a răspuns (pentru Cosmin86):

Atâta timp cât lucrezi cu greutatea propriului corp, te menți în formă și capeți masă musculară ( atâta timp cât ești începător.
El vrea să se mențină în formă, să arate bine la corp, nu încerca să le mai dai tuturor programe de culturiști, că nu te mărești în ochii nimanui.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Wulf):

Nu am dat niciun program de culturism, dar ala nici macar nu-si lucreaza tot corpul!

daca vrei sa faci doar cu corpul tau macar lucreaza tot corpul, nu cateva grupe.

| Wulf a răspuns (pentru Cosmin86):

O să își dea seama singur că e nevoie, și va merge la sală, probabil are 13-14 ani și nu îl lasă părinții la sală. Sunt de acord cu ce zici tu.

7 răspunsuri:
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Daca faci in fiecare zii flotari si abdomene si genoflexiuni nu o sa ai un rezultat nici in mentinere(dacat a masei musculare, caci forta iti va scadea) nici nu vei pune muschi + ca abdomenele nu sunt cele mai bune exercitii pentru abdomen, chiar daca suna ridicol cam asa este... Uite aicea un video cu ecercitii pentru abdomen http://www.youtube.com/watch?v=BsaD-BadB9M
,tu ai de ales, faci o zii flotari dupa o zii pauza, dupa o zii genofleziuni, si multe alte exercitii pentru picioare etc.
Daca vr sa pui masa musculara din aceste exercitii poti sa faci diferite flotari, cauti tu pe youtube, ca imd gasesti... daca iti mai pui si un rucsac plin in spate, o sa ajungi sa pui ceva muschi nu numa sa te menti, cel mai important este sa cauti pe youtube ce vr si o sa gasesti imediat uite eu sunt abonat la urmatoarele canale de youtube:
http://www.youtube.com/user/strengthcamp
http://www.youtube.com/channel/UCV_3kCELVhJMH0KdMWl5tig
http://www.youtube.com/channel/UCjzSBCC2yv7dZmD5dQxV2ug
si daca devii un youtuber, crede-ma ca o sa devi mai fericit :D

| Barbu_Alexandru_1999 a răspuns:

Casa sti te tine si in forma dar te faci si cu muschi si fa in fie care seara in fie care dimineata seara si dimineata in fie care zi si sa vezi peste o luna ca nu o sa te faci mare in 2 3 zile fa incontinu cate 30 20 pe zi echilibrate si sa vezi rezultatul peste o luna :* happy funda puppy dog eyes

| Cosmin86 a răspuns (pentru Barbu_Alexandru_1999):

Funda pentru cel mai RETARDAT antrenamente posibil?

muschii nu se fac nici pe departe asa, mai documenteaza-te si tu inainte sa aberezi