| AvalohAlyn a întrebat:

Ce sanse are Romania la EURO 2016?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Eu zic ca are sanse reale sa iasa din grupa, mai ales ca am inteles ca anul asta formatul este mai special, nu merg mai departe doar primele 2 echipe din grupa. Meciurile precedente sunt incurajatoare. Chiar daca ne-am obisnuit sa spunem ca romanii sunt prosti, ca romanii sunt nu stiu cum, sa stii ca avem o echipa chiar foarte buna, foarte solida. Locul in clasamentul FIFA este meritat, rezultatul din aceasta seara este meritat, rezultatele precedente si calificarea la acest turneu sunt si ele meritate. Avem sanse sa batem Elvetia si Albania, iar cu Franta, cu putin noroc, putem scoate un rezultat bun. Probabil nu o sa fim Grecia din 2004, insa eu cred ca vom face o figura frumoasa.

3 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Avem sansa porcului de Craciun ca sa castigam trofeul. Eu merg pe principul ca anul asta atingem optimiile, si de acolo ramane de vazut ce vom face, dar nici intr-un caz sa fim printre ''favorite'' sau cotati cu vreo sansa la trofeul din Franta!

| Oana92 a răspuns:

Mari...sa se intoarca acasa dupa primul meci :d

| Anonimuserr a răspuns:

Şansele sunt mari pentru a trece de grupe atâta timp cât Anghel Iordănescu va miza pe anumiţi jucători cheie. Şi dacă îl fa pune pe Marica în primul 11. Mult antrenament, condiţie fizică bună şi putem trece şi de grupe cu brio pentru a ajunge mai sus. Să vedem cu Franţa cum va decurge. Benzema pare se că nu va juca dacă îmi aduc bine aminte.