| Cheloo20cmRecords a întrebat:

Craiova a pierdut cu dinamo și e 99% in liga a-2-a, mie unul imi pare rau ca a retrogradat.Care sunt părerile voastre? Cine e de vină?
forza steaua

Răspuns Câştigător
| jean4 a răspuns:

Universitatea Craiova daca de la inceputul campionatului si pina la sfirsit tinea un singur antrenor ( cum a mentionat si @mariana13 ) pe banca, sigur nu retrograda in B. O mare vina o au Adrian Mititelu si fraierii de Gaman, Barboianu si Costea cel mic. Sansele sa ramina in A sunt practic nule dar depinde de meciul cu Gloria si in ultima etapa Victoria Branesti sa bata pe Gloria Bistrita si Craiova sa bata acasa Gaz Metanul.

6 răspunsuri:
| maryellen91 a răspuns:

1 forta steaua

2 mititelu pentru ca a luat-o pe urma lu beeecali sa schimbe antrenorii

3 o sa i prinda bine 1 an la matineu pentru ca o sa vina tare din urma o sa se refaca si poate scapa si de mititeluuu

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Iuuupy:X I LOVE DINAMO :* nu stiu' nimic' despre CRAIOVA de criticat, adica' de cei din liga I (jos psre retrogradare) nu se spune absolut nimic'. cred ca ' vina e a jucatorilor, a meciurilor proaste pe care le'au avut, ai nu stiu dc toti dau vina pe antrenori, adica' noh' si ei poate au ceva vina da nu chiar 100%...sa fim seriosi. forta DiNaMo :*

| Vulvatron a răspuns:

1. m.u.i.e steaua
2. mie imi pare bine happy

| ionutzsteaua86 a răspuns:

Mititelu e primul vinovat pentru starea Craiovei din acest moment pentru ca nu are rabdare cu antrenorii(cred ca el si cu Becali sunt frati) si ii critica imediat dupa meci. Jucatorii dupa mine nu au 100% vina deoarece acestia :ba sunt demoralizati de criticile lu Mititelu si ba ca au semnat cu alte echipe nemaiavand motive sa isi dea viata pe teren.Forta STEAUA!

| FreakzoO a răspuns:

1. m*u*i*E (dinamo)
Plecarea lui Victor piturca.

| guffy_7672 a răspuns:

Huuuuuuuu mititelu.e de vina da-l reaqu de retardat a si forta dinamo, sh aia d la craiova au avut noroc aseara pentru ca dinamo putea sa le dea vreo 4-0 ce sa mai, acum craiova a ajuns de rahat e de liga a 2a