| biliuzz a întrebat:

Credeti ca nationala feminina de handbal a Romaniei va castiga o medalie la campionatul mondial de anul acesta(a inceput vineri) din Brazilia?

Răspuns Câştigător
| cromartie a răspuns:

Desigur ca da.Si sunt cotate cu sansa a treia la titlu http://all-in1.ro/

7 răspunsuri:
| DenisaAbdn a răspuns:

Speram. Sa le uram mult succes in seara asta cu reprezentativa Japoniei si sa le tinem pumnii la meciurile de "foc" cu Brazilia si Franta.Pacat ca televiziunile nu transmit meciurile. M-am saturat de rubricile sport cu mondenitati despre fotbalisti. Oricum eu sunt cu sufletul alaturi de echipa. Hai, Romania!

| biliuzz explică (pentru DenisaAbdn):

Mie imi spui...is pare foarte rau ca TVR 2 nu mai transmite meciurile, in schimb le transmit cei de la dolce sport.eu mi-am luat pachetul care include acest program special pentru campionat, insa inca nu mi l-au bagat(astept de mai mult de 48 de ore, iar ei au spus ca in cel mult 24 de ore voi putea viziona acel candal)
oricum, sper ca pana la 21.15 sa imi intre big grin fingers crossed

| DenisaAbdn a răspuns (pentru biliuzz):

Sper ca ai reusit sa vezi meciul de aseara. M-am umplut de nervi cand am vazut ziarele de azi " egal rusinos pentru tricolore ". Toti sunt super specialisti in handbal peste noapte, cand tot spatiu alocat rubricilor de sport sunt pline cu nonvalori din fotbal si cu asa zisii "oamenii cheie" din fotbal. Denigreaza in loc sa sustina si sa incurajeze echipa. Ok, au avut 3 goluri avans si in minutul 59 au facut egal cu Japonia. Asta e. Nu e totul pierdut. Sa vedem si meciul cu Brazilia. Pana atunci, eu strig in continuare, sus si tare : Hai, Romania!

| biliuzz explică (pentru DenisaAbdn):

Ai avzut ultimile 10 minute.Cand te gandesti ca acum 2 ani, tot la mondial, am invins japonia cu 37-28(17-17 la pauza) poti sa spui ca cam urat din partea noastrabig grin in fine,Romania nu are cea mai buna echipa(lipseste Neagu care ar fi avut un cuvant de spus in acest campionat, si Galca ca s-a retras de la nationala zic eu prematur).
Oricum, nu conteaza egalul asta. Sper sa batem brazilia si sa scoatem macar un egal cu franta.ar fi frumos big grin Si as fi extrem de multumit cu o medalie, oricat de stralucitoare ar fi ea big hug HAI ROMANIA!

| DenisaAbdn a răspuns (pentru biliuzz):

Am emotii mari. Brazilia este inca sub euforia marii victorii repurtate asupra Frantei.Nu uita la 23, 45 : HAI ROMANIAAAAA!
http://fanatictv.blogspot.com/......-live.html

| biliuzz explică (pentru DenisaAbdn):

Ce crezi, cum ar fi mai bine, sa batem sau nu azi Franta? big grin

| SpriteDouaPuncteP19 a răspuns:

Da va castiga sa le tzinem pumnii!