anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți că și-a bătut joc ProTV de acest european punând câțiva comentatori care nu pronunța nici numele fotbaliștilor corect culminând că ieri au pus-o pe doamna aia sa comenteze meciul Portugaliei?

5 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Ioana Cosma a avut o,,r,, g,, a,, s,, m la golul lui Ronaldo...chiar si-au batut joc punand toate epavele de comentatori.

| Zuzu1991 a răspuns:

Acum cativa ani, porcTV a facut-o de ultimul rahat cand l-au pus pe NENOROCITUL Andrei DE RAHAT Gheorghe sa comenteze Oscarurile, aia bataie de joc adica eu am stat pana la 4 dimineata ca sa aud JIGODIA aia cum vorbeste despre el si mai ales cum el stie MUUULT mai bine despre actorii aia decat stiu ei insusi angry

| romeo78 a răspuns:

A existat odată regimul comunist care avea niște pretenții în privința celor care erau prezentatori de televiziune.
Acele pretenții s-au păstrat până la începutul anilor 2000, când are loc o explozie a televiziunilor private, a "vedetelor" și nu s-a mai pus accent pe educația, calitatea celui care era prezentator.
Un Cristian Țopescu, un Chirilă, ș.a nu se vor mai naște curând. Trebuie să ne mulțumim cu ce ne este oferit!
Plus, priviți cât a decăzut calitatea învățământului în ultimii 20 de ani și veți înțelege tot!

| CIaudiu a răspuns:

De obicei ma axez pe meci si nu ma intereseaza prea mult comentatorii, dar comentatoarea aia... mi-a stricat tot cheful de a ma uita la meci. Trei cuvinte nu era in stare sa lege intr-o propozitie. Clar putem spune ca si-au batut joc, dar probabil n-au avut nici personal mai bun. Sunt multe meciuri la euro, pentru fiecare meci trebuie sa faci deplasari + sa-ti iei notite pentru a avea ce comenta 2 ore.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pro mereu au avut niste comentatori de rahat, si acum 10 ani. Cei mai buni sunt la eurosport

Întrebări similare