| IadidK a întrebat:

Cum fac flotari intr-o mana?
Flotari in 2 maini pot sa fac in jur de 25, pot sa fac si cu bataie, pot sa fac si tractiuni, insa nu pot face flotari intr-o mana, nici macar una straight face Ce imi recomandati sa fac pentru a reusi sa fac flotari intr-o mana?

Răspuns Câştigător
| Andrei_Rusu_Andrei_1990 a răspuns:

Fa flotari in 2 maini pana cand ajungi la 100, eu asa as recomanda, cand ajungi de faci 100 neintrerupt, cea ce nu e greu.
Departeaza mult picioarele, unul dintre picioare adica stangul(daca faci flotarile cu dreapta)sa stea pe partea interioara a piciorului iar dreptul doar pe varf, dar picioarele sa aiba mai mult decat o lungimi a umerilor, bratul stang la spate si te lasi usor in jos doar cat crezi tu ca poti, azi un pic maine un pic si cu multa munca ajungi sa faci flotai intr-o mana

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Dacă nu poţi, cred că nu ai musculatura braţelor dezvoltată suficient! Continuă cu flotări pe ambele braţe şi tracţiuni! În rest fă cum a zis Andrei_Rusu_Andrei_1990
Multă baftă! Spor la muncă!

| victorr_3274 a răspuns (pentru onasis1961):

Nu cred ca e din cauza bratelor. Eu inainte faceam flotari cu o mana, acum nu mai fac ca ma doare spatele...

| LeeJoU a răspuns:

Mult exercitiu la mana cu care doresti sa faci, iti recomand sa te duci la sala de forta zilnic vreo 2-3 ore, si sa lucrezi numa la maini, si in cateva saptamani vei reusii sa faci happy Funda puppy dog eyes

| Maryan_Stef_P._1993 a răspuns:

Este foarte simplu
Departezi picioarele
Daca vrei sa faci in mana stanga departezi piciorul drept sau daca vrei sa faci cu mana dtrapta departezi piciorul stang pentru ati creea stabilitatea.
Apoi te lasi usor pana unde crezi ca esti in stare sa te ridici
Folosesti tricepsul si pieptul la acest gen de exercitiu