|

Daca ai fost sedentar pana la 16 ani ( Doar sedentar, nu si gras, obez ). Nu prea ai facut efort, obosesti repede, nu ai rezistenta, flexibilitate. Si incepi acum la varsta asta sa faci miscare zilnica si sa ai o viata mai activa iti poti reveni? Adica sa ai rezistenta mai mare si sa nu mai obosesti repede.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Organismul se adapteaza nu rapid dar in timp da, dar prima oara trebuie sa ai o scimbare de mentalitate, mintea e motorul in toate, va vi foarte greu pentru ca mintea ta nu va accepta asta, dar cu timpul intre 30-60 de zile se va adapta

uitate la doc astea http://dezvoltarea-personalitatii.blogspot.ro/......IVATIONALE

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, iti poti 'reveni', insa depinde ce anume doresti de la tine.
Rezistenta la efort se capata relativ usor, am trecut de la sedentarism la program foarte incarcat si efort fizic prelungit, de multe ori. Corpul (meu) se adapteaza foarte repede.
Daca iti faci un program de sport, bineinteles, vei capata conditie fizica din ce in ce mai buna, atat timp cat te tii de el.
Incepe treptat, si mananca chestii cu zahar mai ales dupa primele sedinte de exercitii sau ce vrei tu sa faci, ca sa nu faci febra musculara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Niciodata nu e prea tarziu sa te apuci de sport. Daca pana la varsta asta nu ai facut nici un sport sau macar ceva miscare nu e o probema. Poti sa incepi de acum si sa dezvolti o conditie fizica de invidiat. totul e sa ai ambitie si sa iti propui niste niveluri la care sa ajungi. Mult noroc si spor la treaba!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Normal ca poti. Niciodata nu e prea tarziu cand vine vorba de sport. Important este sa ai vointa. Poti sa incepi sa practici un sport, sa te duci la sala, sa alergi in parc, bicicleta, role, etc. Important e sa gasesti ceva sa iti placa, sa faci cu placere.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează