| RAY a întrebat:

Daca ar veni un antrenor mare la nationala romniei oare ar putea schimba ceva in bine? cam asta e valoarea maxima a jucatorilor?

20 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Alta generatie, alta mentalitate...

| Drimmero a răspuns:

Problema la nationala noastra este valoarea jucatorilor...

| RAY explică (pentru Drimmero):

Valoarea asta nu poate creste daca vine un antrenor bun? cam asta e maximul lor?

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Are si antrenorul rolul lui acolo,, dar sa nu stii sa dai o pasa, mai e vina antrenorului? Iti dau un exemplu invers in fotbal, Wenger de la Arsenal trebuia sa plece de ceva ani de la echipa, a ingropat echipa in ultima perioada, jucatori sunt, da' antrenor nu prea.

| RAY explică (pentru Drimmero):

De vina e patronul ca il tine la echipa nu el, cei drept polonezi erau inalti asta e un argument bun

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Romaniei i-ar face probleme pana si Lituania,, mereu sa tot bagam scuze? Wenger a avut pretextul la Arsenal ca sa ramana pentru ca facuse Emirates din banii lui, dar toti banii au fost achitati si el poate sa plece, da' nici vampirii aia sugatori de bani nu vor sa-l dea afara, e o conducere bolnava acolo. Daca ai nervi de otel vei putea sa iubesti Arsenalul, cu toate defectele de acolo.
Lewandowski joaca la Bayern, s-a vazut de ce joaca la cea mai buna echipa la ora actuala, la golul de 0-2 s-a vazut forta din sut si cat de vulpoi a fost. Romania n-a jucat deloc

| RAY explică (pentru Drimmero):

Faza e ca si greu ajungi ca tanar jucator daca nu ai pile undeva sus, bine nici sportul nu se promoveaza deloc, chiar nu stiu ce va fi in viitor o planeta de grasani si grase

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

In Romania e asa,, in toate tarile din vestul Europei ies fotbalisti pe banda rulanta. Anglia e fabrica de fotbalisti, Spania la fel, Franta nu mai zic, Olanda, Belgia... Germania la fel, a fost si Italia o forta in trecuta, dar acum i s-a dus din farmec. Romania e reprezinta lumea a 3-a, suntem frati cu Trinidad Tobago

| RAY explică (pentru Drimmero):

Germania are si echipa feminima de fotbal, cred ca ar bate si Romania echipa aia

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Sa fii sigur, ma uitam la fotbalul feminin sa le vad cum joaca, sa vezi ce scheme faceau nebunele, ar bate Romania la un 2-0/

| AFR81 a răspuns (pentru Drimmero):

Este si asta, dar un antrenor cu adevarat urias, ar face treaba. Jucatorii, chiar daca nu sunt dintre cei mai buni, ar avea mai multe de invatat, s-ar motiva suplimentar, iar suporterii ar primi un boost. Ma uit la nationala Romaniei de handbal masculin. Dupa aducerea lui Xavi Pascual, antrenor in acelasi timp la Barcelona, totul este complet diferit. Jucatorii aia (Csepreghi, Cantec, Popescu, Fenici, Sadoveac, etc.) care, in ciuda valorii pe care o au, reuseau sa se faca mai mereu de ras in fata echipelor mici, sunt complet schimbati. Banca tehnica e alta, mentalitatea e alta, iar suporterii sunt mult mai numerosi si mai entuziasmati. Drept dovada, am batut Belarus in deplasare si Polonia la noi acasa, Polonia care este printre primele nationale ale lumii. Ideea e ca un antrenor cu adevarat de clasa mondiala poate face minuni. Nu e cazul lui Daum.

| Drimmero a răspuns (pentru AFR81):

Daca zici antrenor urias, pe 'Gladiola' nu e cazul sa-l trecem pe lista,, el doar cu jucatori buni a facut treaba.
Conteaza mentalitatea antrenorului si tactica pe care o pune foarte mult, de exemplu pe Simeone toata lumea il acuza pentru jocul inestetic,, dar ei nu se intreaba de faptul ca Simeone ar rupe gura targului cu echipa Barcei daca ar avea-o la dispozitie.
D-aia nu mai castiga nimic Arsenal,, din cauza ramolitului de W0nger!

| AFR81 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu sunt de acord cu asta. Wenger e printre antrenorii aia uriasi, capabili sa schimbe complet fata unei echipe. El, Mourinho, Ancelotti, Klinsmann si inca cativa care nu imi vin acum in minte. Simeone este un antrenor bun, dar crede-ma, si jucatorii aia sunt geniali. Ca sa inchizi jocul intr-un asemenea mod, e nevoie de ceva mai mult decat 10 ciobani dispusi in fata portarului. Asa, cum spuneam, e un antrenor bun, dar printre cele mai infecte caractere din istoria fotbalului. Sa-l comparam pe Wenger cu Simeone e ca si cum am compara trufele cu merele stricate.

| Drimmero a răspuns (pentru AFR81):

Wenger nu l-ar bate o data pe Simeone in 10 meciuri,, mai ales pe Calderon. Nu zic de Wenger ca nu este un antrenor urias, dar i s-a dus vremea de mult si asta ma exaspereaza,, vrea sa ne omoare cu zile!

| Guti14Haz a răspuns:

Problema nationalei nu este antrenorul, nu este valoarea jucatorilor. Problema nationalei este atitudinea si dorinta de victorie. 0 barat la asa ceva.
Islanda, ca si valoare a lotului, este sub noi, si totusi au avut atitudine si dorinta la EURO si au facut meciuri extrem de frumoase.
La noi se joaca individual, nu ca o echipa. Fiecare pentru el, s-a vazut si in meciul asta, multi in loc sa paseze sau sa centreze se complicau si sutau din pozitii grele sau driblau si asa pierdeau mingea.
Ne trebuie si un lot tanar, ne trebuie si un pic de schimbare, ceva nou, dar din pacate la noi Hagi e singurul cu academie buna, sa nu mai zic ca totul a scos din buzunarul lui.

| RAY explică (pentru Guti14Haz):

Poate fi un factor psihologic ca facem lucrurile mai mult invidual decat in ehipa ca natie ma refer

| Drimmero a răspuns (pentru Guti14Haz):

Aveti cu Atletico sambata,, e meci greu, personal cred ca se termina egal meciul, e de apreciat ce a facut maretul Simeone din Atletico, sa se bata de la egal la egal cu oricine.

| Guti14Haz a răspuns (pentru Drimmero):

Personal cred ca vom pierde laughing avem accidentari multe, iar pe Calderon e super dar super greu... mai ales pentru Real Madrid in ultimii ani
cat de Simeone, intr-adevar, a facut din Atletico o forta, ce-i drept cu o tactica nu prea frumoasa, dar asta e mai putin important.

| Drimmero a răspuns (pentru Guti14Haz):

Intalniti cea mai buna aparare din Spania, 8 goluri incasate... Simeone asta e prea meserias!
O sa fie un meci dificil pentru ambele echipe,, iar Simeone stie sa-i motiveze pe jucatori. Daca avea in componenta jucatorii Realului, lua UCL la pas si juca ultra-ofensiv.

| LordOfLegions a răspuns:

Eu sunt sigut ca jucatori nostri au potential problema este pe langa antrenor, mentalitate lor de EU SUNT CEL MAI BUN" sau "NU DAU MINGEA EU FAC GOL" este problema... Sunt sigur ca daca ar juca mai mult ca o echipa ar face chiar o treaba buna!

Întrebări similare