| dimaadelin52 a întrebat:

Dacă mănânc haotic ( cum ar fi 2 mese în loc de una), dar ce trebuie din cauza aceasta nu pot pune masă musculară?

4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Maninci haotic, adica? Tu crezi, a minca 3 mese pe zi este normal?
De unde ati cazut fratilor, din ce galaxie ati venit de nu stiti ce se intampla in lumea asta?

Haotic este sa maninci atunci cand nu iti este foame, sa maninci 3 mese pe zi, ca asa maninca lumea, asta e haotic, asta este daunator sanatatii, daca nu stiai.
Tu de ce crezi ca lumea asta a ajuns asa naspa? Vezi atita lumea grasa, obeza, oare de ce? Ca li sa tot spus manincati 3 mese pe zi, vrei nu vrei maninca 3 mese pe zi ca asa e bun laughing banui ca o fost ceva reclama cindva la ceva alimente, de atunci ni se trag toate relele astea.

Omul ar trebuie sa manince doar atunci cand ii este foame, sa bea apa doar atunci cand simte nevoia, nu sa te indopi cu mincare si apa ca asa spune nea doctorul, ori mai stiu eu ce reguli timpite.

Nu pui masa musculara ca nu faci sport, mincatul si taiatul de frunza la catei, nu iti pune tie masa musculara.
Orice bagi in gura si dupa freci menta, nu face decat sa depuna grasime peste muschii cei ai, nicidecum sa creasca masa musculara.
Masa musculara creste doar daca faci sport, si maninci controlat.

Chair daca faci sport, si maninci 3 mese pe zi, ori bagi in tine ca spartul tot grasime, vei depune, nu muschi, poate muschii aia facind sport de sub straturile alea de sunca, or sa fie nitel mai lucrate, dar nu se vor mari cine stie ce vizibil.

Trebuie sa existe un echilibru cit bagi in burdihan si cita energie folosesti dupa, sa nu se depuna grasime, apoi sa faci miscare regulat, ca mincarea aia sa mearga in muschi, ori o parte din ea.

Ai vazut tu animale salbatice obeze? Ai vazut tu alea sa faca sport? laughing alea fac sport atunci cand alearga sa prinda prada, maninca, se satura, dupa sta cu burta la soare, ii doare la palarie de sport.
Dar ele is tot timpul in miscare, stau cu burtile in sus cand is satui.

Dar odata ce ele nu au grasime pe ele, fac miscare zi de zi, maninca doar cand le este foame, de aia arata model laughing is asa suple, exact cum trebuuie.
De sar ingrasa, dispare specia lor, ca nu ar mai putea vina.Bine nu de asta nu se ingrasa, este pentru ca organismul nu le cere sa manince ca spartii asa cum fac oamenii laughing

| Xox0 a răspuns:

Masa musculara o ții cu exerciții si proteine

| Ilovedinero a răspuns:

Nu.Poate fi un dezechilibru hormonal si nu stiu ce mananci tu cu " dar mananc ce trebuie". Mese bogate in proteina. Exista varianta in care ori nu te antrenezi destul, nu dormi suficient si nu ai zile de pauza.Si nu cum spune cineva de mai jos " mananci cand ti-e foame" nu se face asa. Poate ti-e foame de 3000 kcal pe zi.Eu una am trecut prin anumite experiente si vorbesc serios, stau linistita 3 zile fara sa mananc, s-a ajuns la 5.Mesele trebuie sa fie bine stabilite si calculate.Altfel risti sa iti incetinesti foarte tare metabolismul, sa ai deficit de unele vitamine in corp, imunitate scazuta si alte chestii." De aceea sunt atatia obezi, grasi" nu, sunt obezi si grasi nu pentru ca mananca de 3 ori pe zi, sunt pentru ca mananca ce nu trebuie.Mancare trebuie sa fie un aliat al omului, te poate feri de foarte multe boli, insa daca mananci sanatos. Daca mananci nesanatos iti va dezvolta boli si inca de la cele mai tinere vârste te poate nenorocii pe viata

| Smellslikecarotss328 a răspuns:

Nu...poți pune masă musculară atâta timp cât te ții de antrenament