| radu999 a întrebat:

Dau funda ce jucatori ati alege si de ce :
Badstuber, Holger ori Boateng, Jérôme
Azpilicueta, César ori Richards, Micah ori Mário Fernandes
Bale, Gareth ori di María, Ángel
Fàbregas, Cesc ori Götze, Mario
Witsel, Axel ori Wilshere, Jack
Isco ori Mata, Juan
Hazard, Eden ori Turan, Arda
Reus, Marco ori Balotelli, Mario
Falcao ori Costa, Diego
Kun Agüero ori Lewandowski

Răspuns Câştigător
| Darker a răspuns:

1. Jerome Boateng ( are o intreaga cariera in fata avand in vedere ca joaca la Bayern)
2. Cezar Azpilicueta ( are mult de invatat, fundas dreapta si central, poate fi inlocuitorul perferct pentru plecare lui David Luiz)
3. Aici depinde ce stil de joc vrei. Bale este un jucator care "Da la poarta", dribleaza, are viteza, se bazeaza pe atac. Di Maria este un jucator colectiv, care poate juca in pase foarte bine.
4. Acelasi lucru. Fabregas este un CM mai avansat care poate fi si CAM sau CF, Mario Gotze are o singura pozitie, cea de atacant. As alege Fabregas.
5. Nu imi place niciunul, ambii sunt mijlocasi centrali, as alege Wilshere,
6. Juan Mata
7. Eden Hazard este un LM ofensiv, care poate juca din prima, are o tehnica buna si se vede de ce joaca la Chelsea. Arda Turan(la fel ca si Diego ) sunt cunoscuti acum foarte bine doar datorita formei bune a lui Atletico si a lui Simeone.
8.Alta comparatie stupida ( Marco Reus) este un LM sau LW, iar Balotelli este Striker, 2 pozitii radical diferite, Reus are tehnica, Boateng este pana la urma doar un italian fentos care insa da randament la MILAN> Nu am alegere.
9. Alta comparatie stupida. Costa este CM iar Falcao ST. As alege Falcao datorita faptului ca a ost singruul constant in ultimii 3-4 ani.
10. Kun Aguero este foarte tehnic, poate creea faze, insa Lewandowsky este un atacant de careu, un Striker veritabil. Lewandowski este alegerea mea.
Data viitoare sa pui post pe post tongue
Bafta.

0 răspunsuri: