| AngelErmin a întrebat:

De ce mușchii se dezvoltă în zilele de pauză? Eu imi antrenez 7 zile din 7 și îmi cresc, mănânc câte 150-200 grame de proteină în fiecare zi, dați-mi o explicație de ce mușchii cresc în zilele de pauză și nu când îi antrenez și de ce eu am rezultate când îi antrenez nu când le dau pauză?

6 răspunsuri:
| Apokales a răspuns:

Da-ne mai multe detalii. De cand faci antrenament cu greutati?
Cand spui ca ai rezultate care sunt acelea?
Muschii au nevoie de antrenament doar pentru un stimul, nu pentru distrugerea tesutului muscular, ci pentru stimularea lui. Iar el se dezvolta in zile de odihna, cu somn de minim 8 ore, cu mancare suficienta si sanatoasa.

Răspuns utilizator avertizat
| Apokales a răspuns (pentru AngelErmin):

In primul rand esti incepator si este normal sa pui masa musculara mai repede chiar daca faci multe greseli. Poti sa te antrenezi 7 zile din 7, atata timp cat ii oferi fiecarei grupe musculare timp de refacere. Nu poti antrena grupele de muschi zile consecutive, una dupa alta.
Ala 1 kg de masa musculara, nu este de fapt muschi, poate fi retentie de apa sau grasime, in nici un caz nu pui 1 kg de muschi intr-o saptamana.
In al doilea rand nu ai 50 kg de muschi in tot corpul. Conform unui articol "Procentul normal al masei musculare este de 38-54% din greutatea corpului la barbati.", deci daca ai 61 de kg inseamna ca 20-30 de kg sunt masa musculara, cam atat.
Bine ca te antrenezi, nu renunta, dar n-o face haotic, fa-o cu cap.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| sopranaCadaverica a răspuns:

Din CE iei tu 200 de grame de proteina zilnic?!