| WayhaughtK a întrebat:

De maine ma duc la sala si vreau sa slabesc, apoi sa pun masa musculara. Dar acum ma intereseaza slabitul.
Ce diete recomandati pentru asta? Si ce antrenamente?
Multumesc!

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu iti recomand nici o dieta,trebuie sa faci restrictie de anumite alimente si sa intelegi rational ca alea te baga in mormant,vorbim de zahar,sucuri carbo,ceai din comert, mezeluri,fast food,pizza,patiserie, multe legume,fructe,carne de pui,peste,avocado,ulei extra virgin de masline si iti limitezi portia de mancare, consumi cat ai nevoie in stare de reapaus, adica scrii calorile jos, sunt atatea aplicati, exemplu 1500 de calori starea de repaus atat consum, restul fac sport, slabirea trebuie sa rezulte din sport, de asta apoi multi se ingrasa ca tin dieta de aia de infometare si sunt puturosi, cresterea in masa fiind pe minus caloric nu poate exista dar pastrarea masei se face prin a consuma 1 gram de proteine per kg, adica eu am 85 de kg consum 85 de grame de proteine, proteine vegetale si animale cate jumatate, antrenamente cardio incepi cu 10 minute apoi 20, corpul tau va reactioana grav daca bagi mult sport dintr o data

| HaiCaDa a răspuns:

Mâncarea trebuie sa aibă volum mare însă calorii mici. Este important sa Îți menții o anumita limita la anumit macronutrienti cum ar fi proteinele vitaminele și mineralele. Vitaminele cred ca ar fi pe ultimul loc. Acum eu spun sa faci asta dacă ai un procent de peste 20% grăsime în corp. Oricum o persoana în medie își tine 50000 kcal în corp deci nu prea e indicat sa se cobori mult numărul acestora doar dacă nu ești mulțumit de anumite chestii cum ar fi burta grăsimea din lateralul trunchiului etc. In fine faza e următoare volum mare de mâncare ca sa fie cu sațietate nu sa mănânci 3 mese pe zi și după sa ajungi la 1800-2000kcal. Recomand salatele pieptul de pui fructe în special rodii cașcaval sau un fel de brânză și foarte putini carbohidrați cum ar fi cartofi pâine și dulciuri. Desigur la dulciuri poate fi un cheatday la care recomand o ciocolata cu procent mare de cacao. O sa revin cu un video un pic mai târziu.

| Sekim a răspuns:

Salut
Pe scurt, pentru a slabi trebuie sa intri in deficit caloric. Asta inseamna sa iti reduci caloriile pe care corpul tau le ia din mancare. Daca reduci de exemplu o portie sau doua de mancare pe zi, vei scadea 500 kcal (exemplu, poate vei scadea mai mult de atat ), si asa, corpul tau intra in deficit caloric. El fiind obisnuit cu o cantitate mai mare, acea lipsa de calorii va face ca corpul tau sa consume grasimea de pe corp, usor. Pentru inceput ar trebui sa faci exercitii usoare la sala pentru a grabi procesul de a slabi prin deficit caloric, alergare pe banda, genoflexiuni, flotari, orice vrei tu, si, depinde de varsta ta daca vrei sa tragi de fiare. Poti sa cauti pe YouTube diete sau antrenamente pentru sala, sau, il poti intreba pe alexstoian_lifestyle (Instagram), un bun antrenor si sportiv care te va ajuta sigur daca ii dai mesaj.
Enjoy

| TaneOfficial a răspuns:

Pai in primul rand ai nevoie de o alimentatie corecta.

Probabil că ai auzit de dieta keto, nu?

Este dieta despre care toată lumea a vorbit din cauza rezultatelor incredibile pe care le obțin oamenii cu pierderea în greutate, mai multă energie, o mai bună claritate mentală, o performanță mai bună la sală, o piele mai bună, lista continuă.

Acesta este motivul pentru care sunt atât de încântat să iți povestesc despre o resursă pe care am găsit-o, care te conduce pas cu pas prin modalitatea corectă de a urma dieta keto și o face într-un mod într-adevăr clar și ușor de urmat.
==>https://bit.ly/39IsEOi