| Florin9Florin9 a întrebat:

Există posibilitatea reală ca Messi să ajungă la închisoare? sau sunt doar abureli?

Răspuns Câştigător
| Kogaion a răspuns:

Exista, in momentul de fata va fi gasit vinovat, nu are cum sa scape de asta, dar depinde de pedeapsa, el are o acuzare pentru 21 de luni, daca ramane asa va merge la inchisoare, daca va fi redusa va face cu suspendare. Stiu ca e vorba ca a inselat statul spaniol cu vreo 50 de milioane de euro.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ambii au fost audiaţi în luna iunie pentru o fraudă de 4, 1 milioane de euro. Suma care trebuia să ajungă în conturile Fiscului spaniol s-a acumulat în anii 2007, 2008 şi 2009 prin neplata taxelor pe drepturile de imagine ale jucătorului.

Avocaţii autorităţii fiscale au solicitat 22 de luni şi 15 zile de închisoare pentru fiecare dintre cei doi. Enrique Bacigalupo, avocatul lui Messi, a precizat în faţa judecătorului că clientul său nu a fost la curent cu activităţile financiar-contabile ale familiei, totul fiind trecut în responsabilitatea tatălui acestuia.

"Am încredere în tatăl meu, nu ştiu ce am semnat", a fost şi pledoaria lui Messi.

| Florin9Florin9 explică (pentru RAY):

Și acum nu poate achita suma de 4, 1 milioane de euro ca să nu mai aibă probleme?

| RAY a răspuns (pentru Florin9Florin9):

Atunci tiar recunoaste greseala

| Kogaion a răspuns (pentru RAY):

O frauda de 53 de milioane poate vrei sa zici, 4, 1 milioane cred ca sunt amenzile. Si e absolut prostesc si copilaresc sa spui ca nu stii ce face tatal tau cu banii, hai sa fim seriosi. Ce tata si-ar baga la puscarie fiul? E clar ca au facut cu buna stiinta.

| RAY a răspuns (pentru Kogaion):

Eu am copiat de pe mediafax, categoric ca stiau, bine cazul se va rezolva usor ca si la noi

| Kogaion a răspuns (pentru RAY):

Ma sincer, eu nu doresc raul nimanui, dar n-ar strica sa bage un fotbalist la inchisoare pentru asta, pai doar el a fraudat peste 50 de mil, in aceeasi situatie sunt si Pique, Mascherano, Neymar, clubul Barcelona pentru transferul lui Neymar, adica castiga zeci de milioane anual, dar nu platesc cateva milioane la stat. Face exact ca Maradona, profita de popularitate, nu plateste nimic dupa aia pleaca din tara si aia a fost, sa nu uitam ca Maradona si astazi e cautat pentru datorii de 50 de milioane de euro la fisc.

| RAY a răspuns (pentru Kogaion):

Daca era in china de mult era la puscarie chiar si messi, daca a gresit sa plateasca nu doar prin banii si prin inchisoare, asa a vrut si psd furam mult dam putin inapoi si scapam, din pacate Spania e o tara latina iar tariile latine sunt corupte majoritatea

| tehno125482 a răspuns:

Da daca va fi gasit vinovat da