| Etro a întrebat:

Hei bună, am și eu o mica problema. Acum vreo 9 luni mi-au aparut niste linii mov pe picioare, etc,(fetele cred că știu despre ce e vorba) și in mai puțin de 4 saptamani de la 43 de kg am ajuns la 65 de kg(am 14 ani jum, si 1.58 înălțime ) si la față m-am umflat rău de tot. Dupa in vacanța mare am ținut niste diete, am slabit și am ajuns la 52 de kg. Vreau sa îmi spuneți cum pot să mai slabesc sa ajung cum eram si rapid(2-3luni). Daca stiti vreo metodă prin a slabi vă rog sa imi spuneți. Dau funda la cel mai bun răspuns.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Etro explică (pentru Excalibur09):

Sincer nici eu nu prea stiu din ce cauza am pățit asta insa nu vreau sa fiu grasa?

| Marbea a răspuns:

Poate retii apa, ar trebui sa-ti faci niste analize. Dietele tinute dupa ureche nu sunt bune, mergi la un nutritionist.

Răspuns utilizator avertizat
| ErnestIonuț a răspuns:

Liniile mov sunt vergeturi si ele trec doar printr-o terapie in 3-5 ședințe cu laser.
Ca, sa slăbești trebuie sa fi in deficit caloric tu de la 1500kcal in sus te ingrasi ar trebui să mănânci in jur de 1000kcal uitate pe ambalajul fiecărui aliment scrie kcal la fiecare in parte.
Dacă vrei iti faci abonament la sală și alergi pe banda, daca nu faci cardio acasă scrii asa :Killer 30 min cardio boxing și alergi măcar și tu 2 zile pe săptămână macar cat poti tu

| laurentiutirei a răspuns:

Buna linile acelea sunt de fapt vergeturi se pot trata cat timp sunt roz cand se fac albe nu ai ce le face. ai crescut in greutate prea repede si asa sau facut vergeturile in 4 saptamani de la 43 la 65 este exagerat de mult.