| Clauuuudia a întrebat:

Hei :* cu cat timp inainte/dupa trebuie sa mananci cand faci sport? si ce ar trebui sa mananci?

Răspuns Câştigător
| Hillfiguz a răspuns:

Hei!

Cel mai recomandat e să mănânci ceva ușor cu o oră / o oră jumătate înainte de antrenament.
De ex: un mix de iaurt cu fulgi de ovăz și o banană. Iaurtul conține proteine iar banana - carbohidrații necesari pentru producerea de energie. happy

Dacă mai ai nevoie de sfaturi legate de nutriție mă găsești pe messenger, am id: hillfiguzzz

o seară frumoasă!

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Aceasta problema nu o poti rezolva din sfaturile date de gura lumii. Depinde de varsta pe care o ai, sex, tipul sportului practicat, frecventa cu care il practici, orele la care il practici, ora de culcare si scopul propus. Un raspuns strict la intrebarea ta: ultima masa trebuie sa fie cu cel putin 3 ore inainte de culcare, nu trebuie sa contina nimic prajit, fara paine si alte paste fainoase, fara bauturi alcoolice si fara dulciuri.

| Seby90 a răspuns:

Inainte sa faci sport, cu 5 minute, bagi o shaorma, secretul e sa o mananci pe fuga, in 3 minute o mananci, si 2 minute alergi dupa autobuz.

| RandyMarsh a răspuns:

Cam dupa o jumatate de ora, o ora.Cel mai bine este sa faci dimineata.
Ar trebui sa mananci multe fructe si legume, dar nici carnea sa nu o lasi, deoarece are proteine, nu trebuie sa fie grasa si trebuie sa o mananci in cantitati moderate.Si pestele este foarte bun..Si sa bei cat mai multa apa.

| cine1cine a răspuns:

Apoi da trebuie sa maninci ce mancare face mama ta. Eu de unde naiba sa stiu ce mancare face mama ta! Ca doar nu am stat sa o controlez!

| ShadoWizz a răspuns:

Trebuie ca ultima mancare de dinainte de sport sa fie cam o ora jumate, doua si sa mananci fructe, mancare usoara, nu din aceea gatita (ex: ciorba). Procedeaza asa si nu vei suferi a.k.a vomiti la antrenament sau ceva de genu..eu fac la fel (practic altetism si cu "regimul" asta n-am suferit, la inceput cam da cand faceam flotari si altelewinking )

| Clauuuudia explică:

Cum sa mananc ce face mama? mama mea are 40 de ani. chiar vrei sa mananc prajelile ei si prajiturile pe care le face? eu ma chinui degeaba sa fac sport ca sa arat bine ca sa mananc ce face mama? eu mi-am schimbat stilul de viata dar nu pot sa-l schimb si pe cel al familiei mele big grin

| BaiatCuStil88 a răspuns:

Buna

Parerea mea dupa ce mananci stai 30 de minute si dupa faci sport, eu asa procedezhappy.

Bafta!