anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. ...Intrebare des intalnita stiu.
Ce pot face sa cresc in inaltime 5-10 centrimetri? in special pana la inceputul anului scolar, vreau ca la liceu sa am macar 5cm in plus. ce pot face sau manca ..baschet nu pot ca sunt departe. Inotul nu imi place datorita aspectului fizic.
Mentionez ca am 1.68 15 ani 75kg, parintii : 1.66 mama, 177-180 tata cred. Folosesc niste gantere dar nu cred ca afecteaza asa rau.
Ce ar trebui sa mananc? lapte ceva?
Fac exercitii de stretching de vreo 2 luni si nu prea se vad rezultate ..inafara de flexibilitate mai mare. Vreau un raspuns ceva mai complex IN SPECIAL. si cele mai simple sunt bine-venite oricand big grin credeti ca inca nu am inceput sa ma dezvolt? adica par pe maini nu prea am, pe picioare mai putin iar pe fata nu prea. thinking
dau funda
Mersii!

1 răspuns:
| JohnnyBi a răspuns:

Mda. baschetul ala e apa de ploaie, inotul e bun. tu la 15 ani esti tare complexat, de parca la inot te duci sa faci parada modei la Milano. copile, la scoala te duci sa INVETI, la inot te duci SA MUNCESTI, la parada modei te duci sa prezinti MODA. auzi rahat "nu imi place datorita aspectului fizic". cui ii pasa? eu am inceput sala la 1.73 si 50 kg eram slab mort, crezi ca aspectul fizic m-a facut sa imi fie rusine? am muncit mai mult stiind ce urmeaza cu timpul si acum am 72-75 kg, variez mult ca imi este greu sa mentin greutatea, slabesc repede. genetic poti semana cu oricare din parinti sau sa te arunci in neam. daca semeni cu mama ta ai ghinion, nu mai cresti, dar daca semeni cu tatal tau te mai inalti. aici nimeni nu stie ce genetic ai decat atunci cand se termina cresterea ta pe la 20-22 de ani. pana atunci spera in continuare, poti sa te apuci de inot printeso ca sunt altii mai grasi ca tine care stiu care le este scopul in acel bazin si stretchingul ala e bun per ansamblu.
eu m-am barbierit prima oara la 14 ani apropo de par, acum am 24 de ani si imi creste doar mustata rasa la 14 ani...in rest ioc par facial. macar ma barbieresc rar laughing.