| Bogdan323 a întrebat:

Heyy TPU!
Am 16 ani și de ceva timp am o problema cu umarul, am inceput de ceva timp sa exersez mișcarea tuck Planche (dacă nu știți ce e o puteți găsi pe google sau yt, in mare parte îți ții mâinile drepte și stai in ele și încerci să îți aduci genuchii la piept in timp ce stai cu fata în jos, nu am explicat prea bine, dar doar așa să vă faceți o idee daca nu știți), Intr-o vreme puteam menține poziția 5-6 secunde, dar după un timp au început să apară niste dureri la umărul stang, nu prea le simt in timp ce execut mișcarea, dar îmi tremură mâna stângă foarte tare, iar după ce iau mana de pe Pamant simt cum o durere vine din palma pe la cot la triceps și la umăr vreo câteva secunde și dacă nu mișc mana durerea nu este chiar așa de mare, iar daca o mișc este mai mare dar parca trece mai repede.
Menționez că acum simt o durere mica uneori când îmi misc mana, alteori una mai mare dacă îmi misc mana mai repede, de exemplu țin mâna întinsă în fața și o mișc rapid de la stânga la dreapta simt o durere destul de mare in umăr și când fac flotări tot asa simt durere mare.
Nu știu dacă mă doare de la tuck Planche, dar cred că atunci am simțit o prima data. Aveti ceva sugestii pentru remedierea durerii?
DAU FUNDA!

2 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

Sigur "tuck Planche" e de vina
sau ALTA IMBECILITATE SPORTIVA

in nici un caz NU ESTI TU DE VINA
care intrebi pe TPU in loc sa... FACI MINIMUM DE BUN SIMT SI SA...

SA TE DUCI LA DOCTOR

asa ca sufera in continuare, sper sa iti raspunda vreo 5 vrajitoare/ghicitoare de tip Mafalda cu diverse raspunsuri pe bani si sa platesti pentru fiecare, pentru ca

ORICE E MAI BINE DECAT SA TE DUCI LA DOCTOR

nu?!?

| darrio2007 a răspuns:

Lipsa de antrenament.