| TheAsker93 a întrebat:

Salutare comunitate TPU și în deosebi celor care se ocupă de fitness/culturism. Am o durere ciudată și stridentă atunci când dau piept(împins) cu ganterele ce o resimt undeva între tricepsul și umărul stâng. Se simte ca și cum aș întinde un nerv prea tare și e iritat, iar înțepătura o simt de la umăr până la mână/palmă. De ce credeți că se întâmplă asta? Si de ce doar la stânga?
Țin să menționez că asta este situația de foarte mult timp, doar că acum cum sălile sunt închise, fac și eu cu ce pot(grupele musculare).
Durerea este suportabilă, mai ales dacă fac cu greutate decentă și nu împing cu maximul pe care îl duce pieptul meu.
Țin să mai fac o precizare, de foarte multe ori și la alte exerciții am simțit că mă lasă tendonul ce face legătura dintre antebraț și biceps de la brațul stâng. Când spun că am simțit că mă lasă, mă refer că nu mai avea putere să continue mișcarea.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa cu o priza neutră sau laterala sau scoate de tot exercițiul asta. Eu fac floor press și merge mult mai bine decât la banca, oricum băncile de prin sali sunt de o calitate proastă nu poți să stai stabil pe ele.
Ai această durere pentru că nu faci exercițiul corect și ai umerii foarte slabi, în comparație cu pieptul.
De când am început să mă focusez și să nu las împinsul in plan orizontal in spate, am scăpat de durerile de umeri.
Îți recomand să-ți iei niste benzi, și să faci band pull aparts si face pulls zilnic. Plus o grămadă de ramaturi, seal rows plus altele.
Volumul la spate/tras ar trebui să-ți fie dublu față de piept. Adică dacă faci 3 serii de piept cu 10 rep ar trebui sa faci 6 serii de spate sau dublul repetări lor.

| TheAsker93 explică (pentru anonim_4396):

Îți mulțumesc mult! chiar mi-am comandat zilele trecute niște gantere de 20 de kilograme și mă gândeam să-mi comand și niște benzi elastice. Îmi poți face o recomandare în ceea ce privește benzile elastice? un site sau un furnizor care produce benzi elastice de calitate?

| anonim_4396 a răspuns (pentru TheAsker93):

Caută pe efitsolution de la atx, par bune pentru romania.desi nu le-am incercat.
sau comanda de dincolo, cele mai bune le găsești pe rogue.eu, le folosesc de 2 ani, nici o problema cu ele.

Am incercat cele de la my protein si sunt exact ca firma.

2 răspunsuri: