Stăteai pe spate pe apă? Dacă da, e de bine, în spate trebuie să te duci dacă dai din picioare.
Rabdare Ti s-a dat pluta si ti-a spus sigur sa dai din picioare sa inaintezi Vei reusi Daca tu de la prima sedinta renunti ce vei face in viata Inotul este ffff bun Du-te in continuare Vei reusi
Frate. inotul te dezvolta, intr-adevar dar tu crezi ca daca ai fost 1 sedinta, gata ai pus muschi pe tine si ai invatat sa inoti? Nu!
Cad despre faza cu inaltatul, din cate stiu nu prea are legatura cu inotul ![]()
Personal cunosc multe persoane care ar merge la inot pentru o dezvoltare sanatoasa, dar care nu au posibilitati.
Asa ca profita si incepe 'drumul' cu dreptul!
Bafta.
Imagineaza-ti ca picioarele tale sunt ca motorul unui submarin sau al unei barc cu motor. imagineaza-t ica aia esti si da din picioare onduindu-le unul pe lanaga celalalt ca un peste si impinge de piept ca si cum ai fi o torpila gat sa fie lansata.si da din ce in ce mai tare din picioare dar sa nu incepi sa stropesti aiurea.sigur o sa te deplasezi.prinde curaj chiar daca iei putin apa la bord
1.Daca faci inot nu te inalti
))))(din cate stiu eu
) cel mai bine ar fi sa incerci sa faci baschet.E si mai usor de practicat si te si inalta.Iar despre faza cu inaintatul, n-ai inaintat pentru ca ti-a fost frica sa nu te scufunzi.Trebuie sa nu fi stresat, pentru ca atunci nu faci nimic.(Stiu din proprie experienta
) ). Bafta!