| andreieftenie42 a întrebat:

Mai baieti astia care spuneti voi ca reusesti in viata in ciuda tuturor relatiilor si pilelor,acum trecem la o categorie de ce Rapid Bucuresti,cea mai iubita echipa din Romania,a pierdut campionate din cauza ca stelistii au bagat banu unde trebuie? asa e si in viata,din pacate,eu sunt rapidist,sunt cinstit si vad cand oile, hoate actioneaza.

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

Pai ti-ai dat singur raspunsul in intrebarea ta, rapidistii au pierdut multe campionate deoarece stelistii si dinamovistii au avut resurse financiare uriase care le permiteau sa cumpere arbitrii, jucatori si sa influenteze deciziile din forurile fotbalistice.Si sa nu uitam ca Steaua si Dinamo au fost doua cluburi create de comunisti.
Ca si rapidist pot sa iti spun ca din pacate multe campionate le-am pierdut si pe mana noastra; Rapidul are o chestie a lui adica bate granzii campionatului dar ia bataie de la ultimele clasate sau echipe mai slab cotate.Si campionatul se castiga luand puncte de la echipele mici.
Daca e sa o luam logic nici Rapidul nu a fost o echipa curata 100%, prin anii 50 si 60 era echipa preferata a lui Gheorghiu Dej si era favorizata intens cat a trait Dej.
Cat despre viata e bine sa fii cat poti tu de corect, sunt multi oameni care apreciaza corectitudinea iar smecheriile nu merg la nesfarsit.
Pai uite Steaua si Dinamo au facut multe smecherii urate in fotbal si unde sunt acum? Dinamo e in B si se chinue sa supravietuiasca iar Steaua se face de ras in cupele europene si are un patron care cu influenta lui nociva asupra antrenorului si jucatorilor distruge incetul cu incetul echipa ros albastra.In timp ce Rapidul e o echipa de viitor si cu primcipii sanatoase.
Nu degeaba ziceau la stiri megalomonia FCSB vs meritocratia Rapid.

0 răspunsuri: