| Losnams a întrebat:

Mai merita sa ne mai uitam la exatlon? Daca da, de ce? Daca nu, de ce?

6 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Daca-ti place te uiti, daca nu, nu. Mie personal mi se pare plictisitor, acelasi traseu neinteresant, oameni de care nici n-am auzit si nu par sa aiba ceva mai special. Nici nu mai zic ca jumatate din episod e vorbarie care si aia e degeaba. M-am plictisit inca din primul sezon la cat l-au lungit, nu se intampla mai nimic nou si trebuia sa astepti si o saptamana sa vezi cine e eliminat si daca era vorba si de niste oameni de care nu te intereseaza, iti dai seama ce entuziasm si emotii erau laughing. Slaba emisiune sportiva parerea mea, mai mult drama e de ea cand incep sa se certe.

| GdX a răspuns:

Ce este cu intrebarea asta? Cauti sa vezi ce zic altii si astfel iei decizii? Ia decizia in functie de tine. Daca iti place te uiti daca nu nu. Nu trebuie sa cersesti pareri, creeaza-ti propria-ti parere ca esti om mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita! E o emisiune destul de prost gândită, după părerea mea și în plus se vede că e regizata. Dar depinde de persoana, daca ție îți place să urmărești aceasta emisiune, atunci n-ar trebui sa te intereseze părerea altora!

| Kerre a răspuns:

Acum depinde de preferintele oricarui persoane, daca iti place te uit daca nu, nu.

| TPUşiUPT1 a răspuns:

In cele 6 luni vei pierde peste 170 de ore adica peste 7 zile in fata televizorului asa ca tu stii ce faci cu timpul tau, poti face lucruri mai bune cu timpul dar daca nu ai ce face, uita-te.Eu o sa ma uit doar la meciurile internationale.

| Dragumike a răspuns:

La inceput exatlon mi se parea interesant dar acum nu mai e la fel, ma plictiseste si intrerup si filmele turcesti asa...dar na daca tie iti place de poti uita, eu una nu ma mai uit mai mult e vorbareala si aceleasi trasee. pup