| voineavlad a întrebat:

Merita sa iei Danabol?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Tie ti-ar trebui niste steroizi pentru definire, nu pentru masa la greutatea ta, si dupa ce termini definirea ca lumea mai pui masa in continuare.

Daca din alea 95 de kg indicele de grasime e foarte mic, chiar ai putea participa la concursuri dupa o definire.

In fine, cateva chestii :

1. Daca iei danabol simplu iti fortezi ficatul si rinichii degeaba, ca o sa pierzi 80 % din masa musculara cand nu mai iei.
Danabol se ia cu testosteron injectabil + liv 52, un ciclu, si apoi un ciclu de recuperare.

2. Mai bine folosesti alti steroizi, doar injectabili, care nu iti ataca ficatul, danabol e cel mai toxic steroid, e popular pentru ca e ieftin, nu pentru ca e eficient.

3. Daca te hotarasti sa iei steroizi, neaparat sa-ti faca un medic sportiv un ciclu si apoi un ciclu de recuperare (sa restabilesti productia de testosteron a organismului si altele), in niciun caz nu iei haotic, sau un ciclu facut de cineva aiurea.

4. Daca nu particpi la concursuri si faci doar pentru tine, nu are rost sa-ti strici sanatatea. Exista o gramada de suplimente performante (oxid nitric, lipo 6 nutrex, produsele muscletech - folosite de gigantii din America, etc.) cu care poti creste sau te poti defini in continuare, fara efecte secundare cum au steroizii.

9 răspunsuri:
| fanimox a răspuns:

Nu deoarece, aceste pastile formeaza muschi ireali nu vei avea aceeasi forta cu ei, cu aceeasi forta formata la sala.

| Miry11 a răspuns:

Nu merita. Mai bine mergi la sala sa ai muschi reali. In plus fetele apreciaza mai mult baietii care merg la sala. Asa cum si baietii iubesc mai mult fetele care nu iau pastile de slabit. Sper ca te-am ajutat!

Alte răspunsuri
| Cosmin86 a răspuns (pentru Miry11):

Daca iei steroizi mergi la sala DUBLU fata de un om normal, ca nu te mai supra-antrenezi. Sau crezi ca muschii cresc stand pe canapea?

danabol NU e pastila de slabit, e un steroid

| Cosmin86 a răspuns:

Pai :

1. ce varsta, inaltime/greutate ai?
2. ce obiective ai? Sa participi la concursuri de culturism sau doar asa pentru tine?
3. cate mese ai pe zi?

| voineavlad explică (pentru Cosmin86):

Am 19 ani, 1, 83 cm, 95kg, circuferinta bratului de 46cm, solduri 100cm, talie 111cm, piept 115cm, gamba 50cm.Nu vreau sa particip la concursuri ci doar pentru mine.Am 5 mese pe zi!

| Dragoslav a răspuns:

Danabol NU este un steroid principal. El se adauga la anumite cicluri deoarece el da forta dar nu lucreaza pe muschiul propriu-zis. In mod normal, fiind puternic androgen, ciclul trebuie sa contina si tamoxifen pentru a-i opri din efectele secundare. Ca orice steroid oral, este hepatotoxic dar un hepatoprotector se ia DOAR IN PAUZA DINTRE CICLURI.

| AdrianUrsut a răspuns:

Nu va mai apucati sa luati steroizi de la varste fragede!

Danabol, Naposim, Testosteron, Decadurabolin si toti ceilalti steroizi se iau dupa ce s-a trecut de perioada de pubertate.

Dupa ce ai trecut de perioada de pubertate si ai intr-adevar o viata activa, da, merita sa iei Danabol dar avand o dieta foarte echilibrata.

Iar cand va hotarati sa cumparati steroizi, cumparati produse originale precum acestea:
http://www.steroizi-online.com/steroizi-anabolizanti-naposim-danabol-p145
http://www.steroizi-online.com/......l-inj-p154

Întrebări similare