| alin9923 a întrebat:

Merita sa mergi la sala daca esti gras? Detaliati raspunsul
Funda

Răspuns Câştigător
| aXy99 a răspuns:

Da, normal. In primele saptamani poti slabi si pune masa musculara concomitet, apoi va trebui sa alegi, una din doua. Ai multe beneficii, nu trebuie sa mananci mult pentru ca deja ai rezerve de energie depozitate sub forma de grasime. Sportul e foarte util si te ajuta sa slabesti, sa nu mai zic de dezvoltarea musculaturii. Daca mergi la sala in timp ce tii dieta si slabesti, nu ti se va lasa pielea (sau daca slabesti foarte mult, ti se va lasa mai putin decat daca nu ai fi mers la sala).

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Logic laughing)

| hypelyz a răspuns:

Da

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Tocmai atunci merita. Cand esti gras mai mult decat cand esti slab. Cand esti slab doar sa pui muschi. Cand esti gras mai trebuie sa si slabesti.

| Ionut58282856 a răspuns:

Pai ajuta pentru sanatate. Sti ce conteaza cel mai mult cand vrei sa slabesti? Pai... dieta. Nu te imfometa, nu manca pana crapi (ca mine) baga si niste legume, lapte dimineata sau orice altceva dar nu manca ca disperatul nici nu te infometa ca nu te ajuta happy Si da merita pentru sa faci sport, nu neaparat la sala. O flotare, genoflexiuni sau orice altceva vrei tu pentru ca o sa vezi o diferenta in starea ta de spirit si probabil nici nu iti v-a mai pasa ca esti gras daca si poate chiar vei slabi cu o "dieta"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal daca vrei sa pui masã muscularã esti norocos, o sa ai depozite de grasime pentru energie astfel o sa ai mai multa energie in salã, la unele exercitii compuse.
Dacã vrei doar sa slabesti se poate face si acasa, deoarece conteazã doar numarul caloriilor cate intrã si ies.

| RAY a răspuns:

Da si nu, totul depinde de cat mananci, dieta e cam tot sa stii, da e important sa faci efort fizic dar degeaba, de exemplu o ciocolata are 500 de calorii, ai nevoie de mult efort fizic intens ca sa arzi respectiva cantitate de energie, de asta e important sa ne stim IMC si sa consumam atat cat trebuie http://sa-slabim-sanatos-impreuna.blogspot.com/

Întrebări similare