| c4t4lin a întrebat:

Niste exercitii bune pentru detenta imi puteti spune? Sau alte modalitati!?

5 răspunsuri:
| Eduard a răspuns:

Salut!

Sunt o serie de factori p care trebuie sa ii iei in calcul.

Greutate in raport cu forta musculara (a picioarele in special), apoi rezistenta (in timp) etc.

Pentru detenta exista o singura conceptie mare si lata: lucrarea si intarirea musculaturii picioarelor.

Cei mai multi prefera sa o faca prin sarit (lungime si inaltime), o metoda foarte buna, insa nu e singura. Alergatul, genoflexiunile, fandarile etc. sunt alte metode. Practicarea unui sport ca baschetul sau voleiul (presupun ca pentru una din astea doua iti trebuie) sau sarirea peste un obstacol in repetate randuri sau sarirea cu un singur pe picior pe un scaun si coborarea prin saritura de pe scaun tot pe un picior e o alta metoda. Poti foarte bine sa iti dezvolti metoda 'casnice' de antrenament. Nu iti trebuie un loc special unde sa practici saritul si celelalte lucruri mentionate daca ma intelegi, insa un lucru va fi crucial, alimentatia.

In primul rand trebuie sa consumi foarte mult lapte (1-2 l pe zi pentru rezultate foarte eficiente). De ce? Doua motive mari si late: calciu si proteine. Laptele e cel mai eficient raportat la pret si altele. Decat un iaurt mai bine un litru de lapte, aproape acelasi pret si dubla cantitate (in favoarea laptelui etc.).

Pentru alte intrebari lasa-mi mesaj. Subiectul poate fi continuat extrem de mult.

Multa bafta!

| hummer24 a răspuns:

Asa vorbeste cu raulik ca stie mai bine, da in principiu sariturile inalte, adica cat poti tu de sus exact ca la basket, da iti trebuie si niste exercitii polimetrice, afla ce sunt alea de pe youtube Polymetrics Exerciseswinking

| c4t4lin explică:

Am 1.70m, si sa zic. 68kg ca e vara si slabesc. Nu sunt gras...am picioarele foarte dezvoltate da nu cred ca m`ar ajuta asta foarte mult...

| lethall a răspuns:

Buna eu joc baschet si si eu am nevoie de asa ceva te pot ajuta stiu cum! contactaeazama la idul nba_raul13 si o sa-ti explic ok?

Întrebări similare