anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O prietena de-a mea are burtica(nu e gravida ) este can grasuta si vrea sa scape ce ii puteti recomanda?

Răspuns Câştigător
| RandyMarsh a răspuns:

Sa faca multe exercitii(abdomene,genuflexiuni, flotari daca poate), sa nu manance dupa 6 seara, sa nu manance multa paine, sa manance multe fructe citrice si legume

6 răspunsuri:
| Snicket a răspuns:

Eu ii recomand sa mai lase shaorma

| anss23 a răspuns:

Sa faca 50 de abdomene in fiecare zi (poate pare mult dar se fac repede) si sa faca jogging.

| GS8LF a răspuns:

Si in plus de ce spune Agentul, consumul de lichide ajuta mult arderea grasimilor. Peste 2l, de preferat apa.

| Alex10Best a răspuns:

Sa mearga la sala si sa iti faca un program d mese.3 mese p zi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru a slabi in zona abdomenului, sa faca urmatoarele exercitii:
Pentru partea superioara a acestuia:
-http://www.youtube.com/watch?v=Ss_yNisUL48 sa inceapa cu 20-30 si sa avanseze pe parcurs la 50-60. Exercitiile sa fie facute o data la doua zile, nu zilnic, pentru a evita febra musculara si intinderile musculare.
Pentru partea inferioara a abdomenului:
-http://www.youtube.com/watch?v=mluijhFQbm4&feature=related sa inceapa cu 50(sunt foarte usoare)si sa avanseze pe parcurs la 100.In rest sa procedeze exact la fel ca in cazul celuilalt exercitiu abdominal.
Numarul de repetari propus de mine este doar orientativ si il poate mari in cazul in care considera ca e nevoie.
Pentru rezultate mai rapide,sa elimine din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si sa nu consume in cantitati mari nuci, seminte, alune sau fistic.De asemenea, sa evite prajelile.In rest, sa manance incet, sa mestece bine mancarea si sa bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare,iar consumata dupa masa,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel va asigura organismului energia necesara). Daca e nevoie sa slabeasca ceva mai mult, sa adauge, pe langa exercitiile abdominale si 20 de minute de alergare pe zi, cu viteza medie.

| Allexandrw07 a răspuns:

laughing Ce respunsuti singurul(a) care a dat un raspuns oarecum corect e ste anss23. Pentru a scapa de burtica trebuie sa alerge iar seara da bea aprox. 1, 50l de apa si sa alerge in fiecare dimineata si seara, cat poate de mult de preferat cel putin 30mn.
Alergare sau joggin-gul sunt cele mai bun pentru slabit si pentru formarea masei musculare.