Sigur ca da, in termeni de inaltime cu cat mai mare cu atat mai bine!
Daca scopul tau principal e sa te inalti iti recomandat sa te duci la basket. Altfel du-te la sala!
Ca nutritie, la varsta ta e recomandat sa ai o alimentatie cat mai bogata, nu iti face probleme de proteine, vitamine si restul!
Inca ceva SALA NU OPRESTE DIN CRESTERE sub nicio circumstanta!
Singura recomandare a mea e sa nu faci exercitii care sa puna presiune pe coloana in rest ai liber la culturism!
http://proculturism.com/
Pai eu vreau sa am peste 1.80 inaltime si da ajuta la dezvoltare mai ales vitamina D. FundaaaA?
Depinde ce varsta ai!
. Eu de ex am 1.79 si am 15 ani. Eu am vrut sa ma apuc de sala, sa ma dezvolt, dar mi s.a recomandat sa mai astept pana pe la 16-17 ani
. Deoarece sala inceteaza cresterea. Si alimentele, vitaminele si calciul, doar daca vrei sa te ingrasi
!
1.78 si 16 ani este o inaltime acceptabila dar normal la 16 ani trebuie sa ai 1.80 iar la 17 ani in jur de 1.83, 1.84, daca o sa ai inaltimea de 1.84 la 17 ani te poti duce la sala pana la 18 ani si o sa ai 1.86 max.O sa ai oasele lungi in momentul, cand ai oasele lungi masa de muschi este foarte mare, chit ca o sa se puna greu dar cand o sa ai masa o sa arati super, opinia mea este sa mai cresti