| Mingo a întrebat:

Sall, ce parere aveti despre echipele cu care v-a juca Steaua (Chelsea Londra, FC Basel si Schalke 04 )?

Ce jucatori trebuiesc bagati ca titulari in aceste meciuri?

Răspuns Câştigător
| alexs99 a răspuns:

Legat de echipe consider ca Steaua a avut mult noroc, picand cu cea mai accesibila echipa din urna a 3-a(Basel nu mai e cea a fost anul trecut, si-a pierdut 7 jucatori de baza) si cu una care nu se afla intr-o perioada buna din urna a 2-a(mai ales dupa accidentarea lui Huntellar).Din urna 1 puteam aveam noroc si sa picam cu Benfica sau Porto, dar cum se spune nemultumitului i se ia darul.Cat despre jucatorii ce trebuie folositi ca titulari in aceste meciuri, nu nu putem da cu parerea, este decizia antrenorului in functie de forma de moment.Important este sa nu mai fie accidentari si sa aiba de unde sa aleaga.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

O sa fie meciuri destul de grele. Antrenorul va decide ce jucatori sa intre in echipa de start. In orice caz trebuie sa fie luptatori.

| Ibrahimovic a răspuns:

E o grupa interesanta. Pe cat de usoara pare la prima vedere, pe atat de grea este...
Steaua are un lot foarte bun de jucatori si merita cam toti sa faca parte din primul 11. Reghe va decide care va fi 11-le de baza si cu ala va juca. In orice caz, asa cum a zis si McNigel va fi greu. Daca prinde locul trei Steaua trebuie sa fie foarte multumita. Primavara Uefa Champions League la care se gandeste deja Reghe si multi alti stelisti e departe, dar zic eu ca Steaua ar putea sa se bata pentru locul doi cu Schalke, care nu trece printr-o perioada foarte buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grea grupă. Dacă Steaua termină pe locul 3 trebuie să-i felicităm. Oricare jucător din lotul Stelei merită să fie titular, altfel n-ar mai face parte din această echipă.

| Wehes a răspuns:

In dubla cu Chelsea scoate un egal ( posibil la Chelsea acasa )
In dubla cu basel mizez pe 2 victorii.
In dubla cu schalke 1 victorie.
10 puncte tot scoate.
Daca nu avem norocul sa mergem in primavara UCL de pe locul 2, sigur merge in primavara Europa League de pe locul 3.
Cat despre jucatori, sa bage pe cine merita. Sa vedem cum evolueaza la nationala deocamdata.