| LordCristobal a întrebat:

Salutare comunitate!
Credeti ca selectiile la natioanala de fotbal a Romaniei se fac pe pile si pe ochi frumosi? Sau ca impresarii impun niste jucatorii ca sa creasca cota acelor jucatori?
Nu de alta dar am vazut ca la nationala noastra au jucat in trecut dar si in prezent jucatorii care erau rezervele la echipele de club din strainatate iar unii care faceau meciuri bune pentru echipele de club nu erau deloc bagati in seama.
Un exemplu ar fi Tătărușanu care de multe ori era rezerva la echipa de club dar apara poarta nationalei pe cand Nita si Silviu Lung JR care aparau la echipele de club nu aveau loc de Tatarusanu.Sau Puscas care nu juca nimic in Anglia sau Italia si tot era luat.
Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| hanz a răspuns:

Cu pile sau fara, cu totii trebuie sa admitem ca nationala Romaniei e la pamant.
Din puctul meu de vedere, ca raspuns pentru intrebarea ta, da, cred ca unii jucatori sunt bagati pe pile acolo, nu au ce sa caute avand in vedere ca ei pur si simplu n au nici o treaba cu fotbalul!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi vrut sa te servesc cu un raspuns dar nu sunt pe subiect asa ca mai bine imi vad de caltii mei.

| timidu89 a răspuns:

Nu ai vazut ce a zis Prunea? Jucatorii dau bani ca sa fie selectionati laughing) De aia suntem praf ca convocam tot aia ce freaca bancile.

| timidu89 a răspuns (pentru timidu89):

Ca nu sunt Mihaila sau Man mai buni ca astia din superliga care joaca meci de meci. Personal nu l-as mai convoca pe Chiriches niciodata, am auzit ca mereu a gresit in ultima vreme la nationala. Tamas la 40 ani e mai bun ca el si beat happy

| LordCristobal explică (pentru timidu89):

Ce bine ai zis-o cu Tamas.