| Verdealbastrui a întrebat:

care dintre voi a fost pe epava din Costinesti? Spuneti-mi cum pot ajunge la ea si urca. As vrea si sa fac o saritura la vara asa ca spuneti-mi si adincimea.




PS: ati facut o saritura de pe ea?

3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Din cate stiu eu accesul pe epava este restrictionat ca au fost multi nebuni care s-au aruncat si acolo si-au gasit sfarsitul...vara de vara ajung la stiri ba ca au dat cu capul de fund, ba ca s-au taiat in fier ruginit si ajung de urgenta la spital...
poti sa ajungi la ea inotand, si undeva e o gaura din cate stiu (nu stiu sigur) si intri in ea, are scari pana sus.
adancimea apei e cam cat are vaporul din masa proprie sub apa (cred ca undeva pe la 60% din cat e la suprafata ar trebui sa aiba sub apa ca sa poata sta vertical, nu o am cu fizica, sunt numere orientative. ideea e ca s-au produs destule accidente de pe vaporul ala, in diferite moduri, eu nu te sfatuiesc sa incerci, dar intr-un final capul tau de pereti. inoata pana la el ca trebuie sa aiba o gaura la nivelul marii. ori o scara exterioara.

| aumih16 a răspuns:

Epava Costinesti e foarte veche a aparut si in filme romanesti cum ar fi liceenii rock n roll la vremea aia nava era inca in regula totusi nu e vorba de acces sau ceva ilegal e vorba de pericol daca sari de acolo iti risti viata asta insemnand moartea bineinteles te tai sau ceva in epava aia si acolo ramai nu stiu daca te mai scoate cineva teafar mai ales ca acum epava s-a rupt ma rog puntea ei ca doar aia s-a rupt nu tot la ea cosul de exemplu dar nu este exclus sa nu cada fiind o epava veche de regula epavele renunta oamenii la ele pentru ca numai sunt bune de folosinta si le este frica de multe de incendiu de scufundare de exemplu deci nu este sigura

| DemonSoul a răspuns:

Stiu epava asta foarte bine ma duceam la mare din 2003 pana in 2010..stateam toata vara ..infine in 21.12. 2013 puntea epavei s-a rupt si a cazut in interior, doar cosulul vasului a ramas...care si el sta sa cada..nu mai are de trait epava asta! PACAT! in interiorul epavei unde era aceea scarita pe care te puteai urca pe ea, ii plin de bucati de fier + ca puntea ( ce a ramas din ea ) vasului nu mai e rezistenta!