| Luca39406 a întrebat:

Salut, acum 2 ani, in vara am mers la fotbal, si am dat un sut la poarta si a inceput sa ma doara piciorul foarte foarte tare in partea de sus cred ca la incheietura, am facut o pauza de 2 saptamani si toata vara ma durea piciorul cand sutam, am inceput sa ma mai intind sa ma incalzesc inainte dar si acum inca ma mai doare piciorul acolo, acum nu ma mai doare ca inainte, ma doare doar pe moment, inainte ma tinea durerea 2-3 min si dupa tot simteam ceva, va rog frumos daca aveti idei

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce idei ai vrea? După 2 ani vii acum cu problema asta?
Nu te judec dar trebuia să rezolvi problema atunci nu acum.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă în doi ani nu ți-a trecut prin cap să mergi la doctor, noi cu ce te putem ajuta? Vrei să-ți facem o radiografie prin intermediul TPU?

| Luca39406 explică (pentru johnnny123):

Jhonny123, daca nu stii de ce dracu scrii vere, ti se pare ca ma ajuta raspunsul tau? Mi a trecut da nu pot sa merg de capul meu si parintii zic ca e din cauza cresterii

| johnnny123 a răspuns (pentru Luca39406):

Din moment ce piciorul a început să doară "foarte-foarte tare" în urma unei traume, cum naiba să fie "din cauza creșterii"?

Ori pe tine nu te duce suficient capul să le explici corect problema părinților, ori pe părinții tăi nu-i duce suficient capul să înțeleagă problema.

Dar tot eu sunt ăla care nu știe ce scrie...

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil ai incercat o schemă pentru fotbaliștii profesioniști.

| angel6lust a răspuns:

Mișto să-ți rezolvi o problemă după doi ani...

Mergi la un medic să îți facă o radiografie. Multă sănătate!