| JustinDlp a întrebat:

Salut! Am 13 ani, 1.65 si 70 kg (am masa musculara destul de mare) si as vrea sa stiu cum imi pot face venele mai accentuate si mai groase la maini. Dau funda!

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Cum vrei tu sa faci vasodilatatie cu exercitii ma? pomparea si vasodilatatia sunt corelate, dar nu sunt unul si acelasi lucru. vasodilatatia o iei din alimentatie. tot ce contine ce am zis eu in valori maricele, dar nu prea ai ce. asa din suplimente o iei sigur.

nu exista exercitiu sa dicteze corpului sa largeasca venele, doar sa te chinui sa pompezi mai mult. acolo va fi necesara o cantitate mai mare de sange in grupa musculara si se va umfla, dar nu e acelasi efect.

poti incerca cu garou. stranguleaza putin grupa musculara (merge mai mult la gambe si brate). asa sangele va fi fortat sa stea in muschi, dar trebuie facuta cu cap. prea mult si iti faci rau singur. un 10 secunde o data la 3-4 saptamani e ok daca stii si cat sa strangi garoul. prea fix si influentezi negativ circulatia sangvina, prea putin si nu are niciun efect.

pana una alta cauta mancare care sa contina arginina sau oxid nitric

5 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Iei arginina. corpul o transforma in oxid nitric si are efect vasodilatator.

a2a metoda: cand lucrezi brate pune un garou si strange-l putin. sangele va iriga mai mult zona si va forta venele (PUTIN, altfel iti faci rau singur!)

a3a metoda este de lunga durata: da grasimea jos. vena se vede pe muschi, nu prin grasime.

| mihai4000 a răspuns:

Creste numarul de repetari cand faci exercitii si fii cat mai definit

| SorinelF86 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Inmi cer scuze dar mi se pare un raspuns inconstient, are doar 13 ani

| JohnnyBi a răspuns (pentru SorinelF86):

Stiu, dar decat sa primeasca raspunsuri retardate care ii pot face rau si sa le asculte pe alea, astea barem nu au efecte secundare. cel putin nu daca faci cum trebuie. arginina ajuta ca amino-acid si fara sa faca sport, luat calculat nu are efecte secundare. treaba cu garoul... daca isi sugruma venele isi da singur seama ca e prost si renunta. si a3a metoda na, e cea mai logica.

toti juniorii de pe site sunt la fel. vor muschi de la 5 ani, daca se poate chiar ca Arnold. nu le scoti din cap prostiile, poti doar sa ii ajuti sa minimizeze sansele de accidente grave.

| JustinDlp explică (pentru JohnnyBi):

Salut! Eu m-am documentat ca venele marite, stii la ce ma refer, conduc mai mult sange si aer, si hranesc muschii mai bine. Obosesti mai greu. Acum nu sunt 100% sigur, dar eu nu o sa iau medicamente sau prafuri etc. Doresc o metoda sanatoasa. Adica, ce exercitii sunt bune?